seyed mamali (27-11-14)
با سلام
من می خواهم در کنار سیستم عامل ویندوز خود یک سیستم عامل لینوکس نیز نصب کنم
ولی متاسفانه هنگام نصب لینوکس پارتیشنی که که در ویندوز تعریف کردم رو می خواهم انتخاب کنم در لیست وجود نداره
به طور مثال اگه هارد دیسک من 500 گیگ باشه و 30 گیگ جدا کرده باشم ا 100 گیگ برای ویندوز و 370 گیگ برای بقیه ی هارددیسک نشون میده
در حالی که من 3 پارتیشن دیگه درست کردم
حال می خواهم بدونم که آیا مشکل من سخت افزاری یا مشکل از جای دیگه است
و اگه مشکل از هارد دیسک من چگونه می توانم درستش کنم
با تشکر
seyed mamali (27-11-14)
برای نصب لینوکس . سعی کنید .پارتشین درست نکنید . یک فضای پارتشین بندی نشده روی هارد باقی بگذارید . که موقع نصب لینوکس .خود برنامه ستاپ لینوکس پارتشین بندی رو انجام بده .
Admiral_Hunter (02-12-14), googoli (28-11-14), M3RS4D 50062 (26-11-14), seyed mamali (27-11-14), SOHR@B (27-11-14)
خوب من همان بار اول همین کار رو انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد
و این مشکل در نصب خود ویندوز هم دارم
مثلا اگه من ویندوز 7 داشته باشم نمیتونم 8 رو روی یک درایو دیگه نصب کنم
چرا میشه اخه مشخصات سیستمت چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط googoli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست خوبم
با نرم افزارهای بوت منیجر قدرتمندی مثل Easy BCD می توانید همزیستی مسالمت آمیز (!) بین سیستم عامل هاتون برقرار کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-11-14), M3RS4D 50062 (28-11-14), تاج (02-12-14)
eshraghi2011
دوست خوبمون به برنامه خوبی اشاره کردن
واقعا برنامه کاربردی هست
اینم اموزشش http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...80642063,d.bGQ
AMD>INTEL (28-11-14), Reza Eshraghi (28-11-14), sajjad.2014 (04-12-14)
ببینید دوستان
من الان یک بار هارد دیسک خودمو به طور کامل هرچی اطلاعات داشت پاک کردم
و دوباره پارتیشن بندی کردم
و به قسمت پارتیشن در لینوکس رفتم و دیدم درست شده بود
و حدود 30 گیگ از هارد دیسک به صورت پارتیشن نشده ساختم
دوباره تو لینوکس رفتم و قسمت پارتیشن نشده رو انتخاب کردم گفت که شما نمیتوانید این گزینه را انتخاب کنید
بعد یک فیلم اموزشی دیدم که به صورت ntfs در آورد و بعد از اون در داخل لینوکس به شکل ex4 در اورد
منم همین کار رو کردم و دوباره هارد دیسک من به شکل همون بالا که توضیح دادم در اومد
دوست عزیز من هم این نرم افزار رو میشناسم ولی من که هنوز سیستم عاملی نصب نکرم که بخام با این نرم افزار بوتش رو مدیریت کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این مشکل بر میگرده به این که شما میخواهید چه توزیعی از لینوکس رو نصب کنید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط googoli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بعضی از توزیع های لینوکس امکان همزیستی با ویندوز 8 به بعد وجود نداره، شما باید توزیع و نسخه رو ذکر می کردید.
در ضمن اگه شما در موقع نصب به طور مثال ابونتو 14 میتونید گزینه نصب در کنار ویندوز رو انتخاب کنید یه فضای از درایوی که شما در آن ویندوز نصب کردید را جدا میکنه و در داخل اون فایل مربوط به سیستم عامل رو در آن قرار می ده
در ضمن شما نوع فرم پارتیشن بندی هارد خود را مطرح نکردید اگه GTP باشه نمیتونید روش سیستم عامل لینوکس نصب کنید در لپتاپ جدید این گزینه به صورت پیش فرض برای فرم پارتیشن بندی توسط شرکت گذاشت میشه !
M3RS4D 50062 (01-12-14)
من از توزیع kali برای شبکه می خواهم استفاده کنم
و نوع پارتیشن نیز در بالا گفتم ex4
و بنده از ویندوز 7 نیز استفاده می کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks