ببینید من یسری جفت هاردای روی سیستمم رو پارتیشناشو پاک کردم و پارتیشن بندی کردم حالا منظور شما همینه یا چیز دیگس ؟
Printable View
ببینید من یسری جفت هاردای روی سیستمم رو پارتیشناشو پاک کردم و پارتیشن بندی کردم حالا منظور شما همینه یا چیز دیگس ؟
باید اون هارد اول سیستم رزوش پاک بشه و روی هارد دوم سیستم رزو ایجاد بشه و ویندوز ریخته بشه روی همین سیستمتوننقل قول:
چون اگر ایراد چیز دیگه بود با دستورات bootrec که دادم درست میشد .
این لینک هم یک مروری داشته باش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام و خسته نباشید
دوستان من این کارهایی رو که گفتین چک کردم از بوت ولی اصلا معلوم نیس مشکلش از کجاست دوستان متخصص اگر میشه با teamviewer بیان روی سیستم و اگر موردی هست ک نیار به بررسی داره رو چک کنن ممنون میشم
محل هارد اول و هارد دوم روی کدام پورت ساتا شما هست ؟
تو بایوس بوت هارد را تغییر میدید یا نه . مشخص میکنید از کدام هارد بوت بشه .
بله تغییر میدم و بر روی ssd قرار میدم و کابل ها رو هم به درستی وصل کردم الان مشکل من اینه که زمانی که میخوام سیستممو روشن کنم چندین بار پیغام ctrl+alt+detele که در هر بار که با این پیغام سیستمم راهاندازی مجدد میشود رو باید بزنم تا یه دفعه توی این خاموش و روشن شدن ها بعد از زدن این کلید ها یدفعه میبینم لوگوی ویندوز میاد و سیستمم بالا میاد من خیلی موارد رو بررسی کردم اولی باطری بایوس رو تعویض و بعد کابل های ساتا را تعویض و بعد کابل برق رسانی رو جابجا و این که در هر بار بوت رو از بایوس مشخص میکردم
در حال حاضر پارتشین سیستم رزو روی SSD هست یا روی هارد .
بله بر روی ssd پارتیشن رزرو ساخته شده
سیستم روی legacy هست یا روی uefi
حالت پیشفرضه بر روی هر دو