پاسخ: مشکل تاخیر و بد سکتور هارد
نقل قول:
من حتی برای سازمان و اداره های کوچک تا 200 تا هارد وسترن 1 بلو لیست کرده بودم . الان بعد از سه سال خرابی فقط یکی بوده از 200 تا
در مورد هارد نحوه نگهداری بسیار مهمه .
هارد وسترن گرین که در منزل دارم . از 89 بدون مشکل کار میکنه .
سلام
حالا اینو به عنوان حاشیه گفتم . نمیدونم یه ترا اش فرق داره با بالای ۲ تراشون یا نه . من چند تا وسترن دیجیتال آبی ۱ ترا برای فامیل هامون گرفتم ، اونا خوب بودن ولی برای من و یکی دیگه فامیلم که بالای ۲ تراست ، هر دو همین مشکل را پیدا کردن بعد از یه سال. نمیدونم سیگیت هم بالای ۲ ترا اش همچین مشکلی داره یا نه ولی ۱ ترا اش توی اون دو سالی که کار کروم ، خیلی خوب بود.
حالا سئوال اصلی ام اینه که اون گزینه ی wipe ، غیر از پاک کردن هارد ، توی رفع تاخیر و بدسکتور ، کارایی داره؟ یا همین گزینه ی extended test باشه؟
نقل قول:
سلام
حالا اینو به عنوان حاشیه گفتم . نمیدونم یه ترا اش فرق داره با بالای ۲ تراشون یا نه . من چند تا وسترن دیجیتال آبی ۱ ترا برای فامیل هامون گرفتم ، اونا خوب بودن ولی برای من و یکی دیگه فامیلم که بالای ۲ تراست ، هر دو همین مشکل را پیدا کردن بعد از یه سال. نمیدونم سیگیت هم بالای ۲ ترا اش همچین مشکلی داره یا نه ولی ۱ ترا اش توی اون دو سالی که کار کروم ، خیلی خوب بود.
حالا سئوال اصلی ام اینه که اون گزینه ی wipe ، غیر از پاک کردن هارد ، توی رفع تاخیر و بدسکتور ، کارایی داره؟ یا همین گزینه ی extended test باشه؟
حتما باید zero fill کنید .
سلامی مجدد
Zero fill را با چه نرم افزاری کنم؟ zero fill فقط بایت ها و سکتور ها را صفر میکنه . تاًیر داره؟ نرم افزار بوت hdat2 هم نمیدونم چرا بالا نمیاد و ارور میده . به تنظیمات بایوس بستگی داره؟
با نرم افزار western digital data lifgaurd گزینه ی wipe را زدم اما بازم اوایل اش تاخیر داره .
نمیدونم چرا نرم افزار hd sentiel ، وضعیت سلامتی اش را وخیم و ۹ درصد مینویسه و میگه بالای ۱۷۰۰ تا بد سکتور داره در صورتی که بقیه ی نرم افزارها میگن بد سکتور نداره و فقط ۲۰ گیگِ اولش تاخیر دارهو سرعت بقیه ی قسمت هاش کاملا طبیعی و بدون نقص و بدون تاخیر هست.
الان به نظرتون من ۲۰ گیگِ اولش را پارتیشن بندی نکنم یا بدم گارانتی؟ به گارانتی امیدی هست که این تاخیر را درست کنن یا گارانتی اش آدم رو سر کار نمیذاره؟ گارانتی اش الماس ایران هست.
ممنون
این سوراخ هواکش هارد کجا هه؟
که میگن روش فیلتره؟
زیر هارد هست یا بالاش یا کنارش؟
نقل قول:
سلامی مجدد
Zero fill را با چه نرم افزاری کنم؟ zero fill فقط بایت ها و سکتور ها را صفر میکنه . تاًیر داره؟ نرم افزار بوت hdat2 هم نمیدونم چرا بالا نمیاد و ارور میده . به تنظیمات بایوس بستگی داره؟
با نرم افزار western digital data lifgaurd گزینه ی wipe را زدم اما بازم اوایل اش تاخیر داره .
نمیدونم چرا نرم افزار hd sentiel ، وضعیت سلامتی اش را وخیم و ۹ درصد مینویسه و میگه بالای ۱۷۰۰ تا بد سکتور داره در صورتی که بقیه ی نرم افزارها میگن بد سکتور نداره و فقط ۲۰ گیگِ اولش تاخیر دارهو سرعت بقیه ی قسمت هاش کاملا طبیعی و بدون نقص و بدون تاخیر هست.
الان به نظرتون من ۲۰ گیگِ اولش را پارتیشن بندی نکنم یا بدم گارانتی؟ به گارانتی امیدی هست که این تاخیر را درست کنن یا گارانتی اش آدم رو سر کار نمیذاره؟ گارانتی اش الماس ایران هست.
ممنون
سلام
پست های قبلی گفتم POWER MAX تو سیدی هیرن بوت هست .گارانتی الماس ایران بعید میدونم در این زمینه کمکی کنند ولی بهتر با خودشون تماس بگیری
سلام
ممنون استاد امید
نمیدونم چرا حتی روی حالت ide در بایوس میذارم ، برنامه های hirents boot ، هارد ها را پیدا نمیکنن .
توی ویندوز مشکلی نداره.
سلامی مجدد
هاردم اومد و گارانتی تعویض کرد (البته من سریال هارد قبلی را ندارم و از طریق سریال ، دقیق نمیدونم) . گارانتی الماس ایران ، خیلی خوبه . هر چند از برند western digital زده شدم ، ولی سعی میکنم برندها را با این گارانتی هم بگیرم .
الان نمیدونم هارد فامیلم رو چی کار کنم؟! همونطور که گفته بودم ، این هم همین مشکل رو داره. الان انگار بدتر هم شد .
امروز که هارد خودم را وصل کردم (که از گارانتی اومد و پارتیشن بندی هم نشده بود) ، ویندوز که روی ssd نصب بود ، هارد فامیلم هم وصل بود ، هارد فامیلم باز active time اش تا ۱۰۰ در ۱۰۰ رفت و نمیشد کاری انجام داد و ریست ویندوزی هم نمبشد و مجبور به ریست وستی شدم . همون لحظه توی task manager دیدم بیشترین استفاده کننده از هارد ، پروسه system هست که خوندن و نوشتن عادی هم اتفاقا انجام میداد و زیاد نبود . البته همونطور که میدونید ، ممکنه active time تا ۱۰۰ در ۱۰۰ بره اما read و write خاصی انجام نشه . این active time چیه را هنوز نمیدونم .
موقع ریستارت هم گفته بود Ad_msg_wnd باعث جلوگیری از ریست سیستم میسه که مجبور به ریست دستی شدم . این چیه هم نمیدونم