پاسخ: مشکل با SSD سامسونگ
سلام
- من بتازگی یه 750 evo خریدم و ویندوز و برنامه ها رو روش نصب کردم و سرعت خیلی خوبی داره. میخوام ببینم این نرم افزار samsung magician رو نصب بکنم؟ نکنم؟ کلا نصب باشه بهتره یا همینجوری که هست؟
-یه هارد قدیمی هم روی سیستمم هست که میخوام سرعت چرخش دیسکش رو بفهمم. جعبه ش رو ندارم و مدلش هم دقیق نمیدونم. چطوری میشه فهمید؟
با تشکر :11():
نقل قول:
سلام
- من بتازگی یه 750 evo خریدم و ویندوز و برنامه ها رو روش نصب کردم و سرعت خیلی خوبی داره. میخوام ببینم این نرم افزار samsung magician رو نصب بکنم؟ نکنم؟ کلا نصب باشه بهتره یا همینجوری که هست؟
-یه هارد قدیمی هم روی سیستمم هست که میخوام سرعت چرخش دیسکش رو بفهمم. جعبه ش رو ندارم و مدلش هم دقیق نمیدونم. چطوری میشه فهمید؟
مدل هارد را در برنامه hdsenitel میزنه . مدلش رو سرچ کنی مشخصاتش رو میاره .برنامه hdtune هم تو قسمت info میزنه .
نقل قول:
سلام
نصبش کنین برنامه ی مفید و موثریه
علاوه بر امکان آپدیت فیرمویر امکاناتی برای بهبود بازده و کارایی در اختیار قرار میده . مثلا قابلیتی داره که کاراییش رو بر حسب اینکه کنارش یک HDD دیگه نصبه یا SSD میتونین بهینه کنین
با تنظیمی که بنده کردم حداقل 10 درصد بهبود سرعتش رو نسبت به قبل به چشم دیدم