پاسخ: مشکل write protected مموری کارت 64 گیگابایت کلاس 10 sandisk
نقل قول:
ببین دوست من
مشکل رایت پروتکت یه مشکل بسیار عجیب و غیر قابل حل هستش
بیشتر برای حافظه هایی با ظرفیت بالا پیش میاد
حالا من یه پیشنهاد دارم
شما با ویندوز xp sp 2 در قسمت دیسک منیجمنت میتونید مموری رو فرمت کنید
و اگر اطلاعاتتون براتون مهم هستش میتونید با نرم افزار هایی مانند ایسیوز یا any found data recovery
اون رو ریکاوری کنید:1. (23):
ایراد سخت افزاری هست و از روشهای نرم افزاری هیچکاری برنمیاد
فروم سن دیسک پره از تاپیکهایی که کاربرها به این مشکل برخوردند و مشمول گارانتی شده. مشت نمونه خروار:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم اظهار نظر نهایی از طرف SanDisk Professor
نقل قول:
The drive will go into write-protected mode to prevent data loss.
There is no method to fix this.
نقل قول:
یه مورد سادش که شاید جواب بده استفاده از قسمت جرقه زن فندکها هست ( که بهش میگن اتمی ! ) می تونی قسمت جرقه زنش رو دربیاری و بگیری نزدیک پایه ها و چندین باز بزنی که جرقه ها به پایه بخوره
دقیقا متوجه نشدم ، قسمت جرقه زنش رو که در بیارم ، بعدش بزنم به پایه ها جرقه خوره به پایه ها ! ( وقتی درش آوردم چطوری جرقه میزنه که بخوره به پایه ها ؟ )
نقل قول:
ایراد سخت افزاری هست و از روشهای نرم افزاری هیچکاری برنمیاد
فروم سن دیسک پره از تاپیکهایی که کاربرها به این مشکل برخوردند و مشمول گارانتی شده. مشت نمونه خروار:
اینم اظهار نظر نهایی از طرف SanDisk Professor
مرسی ، من هم این فروم رو دیدم ، و شاید باورتون نشه بیش از 50 برنامه و روی انواع و اقسام سیستم عامل ها با روش های مختلف امتحان کردم ، اما اصلا نشده که نشده ... من خیلی گشتم اما مارک هایی مثل Transcend ، ADATA ، Kingmax ، PNY و ... رو دیدم که فایل های تعمیر برای فلشاشون که رایت پروتکت شده دادن بیرون اما این sandisk که اینقدر هم از کیفیتش تعریف می کنن اصلا هیچ فکری نکرده به حال این موضوع و تو فروم خود سن دیسک خیلی شکایت شده اما طبق گفته شما هیچ ترتیب اثری ندادن به این موضوع ، آخرشم گفتن کاری نمیشه کرد ... حالا بگذریم من که نا امید شدم این درست شدنی باشه ، ممنون بابت پاسخ ، اما شما پیشنهادی ندارین که بتونم یه کاری کنم کار نکنه و با خیال راحت ببرم تعویض کنم ، دوستان دیگه چند تا نظر گفتن ، گفتم شما هم شاید راهکاری داشته باشین .
اون قیمت سیاه رنگ رو درمیاری از فندک یه سیم داره که سرش جرقه میزنه اونو نزدیک پایه ها کن و جرقه زنو فشار بده تا جرقه بزنه بخوره به پایه ها