پاسخ: مشکل Wear Leveling Count در SSD SAMSUNG 850 PRO
با سپاس از دوستان گرامی
اگر این طوری باشه طبق توضیحاتی که دادن، SSD من بعد از مدت کوتاه به رحمت خدا خواهد رفت ، چرا که بعد از فرایند زمانی کوتاهی مقدار Health ان کم می شود. من مجبورم یک SSD دیگه ای بخرم که در این شرایط امکان پذیر نیستش و برای جلوگیری از این راه چه توصیه ای میکنید.
نقل قول:
با سپاس از دوستان گرامی
اگر این طوری باشه طبق توضیحاتی که دادن، SSD من بعد از مدت کوتاه به رحمت خدا خواهد رفت ، چرا که بعد از فرایند زمانی کوتاهی مقدار Health ان کم می شود. من مجبورم یک SSD دیگه ای بخرم که در این شرایط امکان پذیر نیستش و برای جلوگیری از این راه چه توصیه ای میکنید.
هنوز زوده عزیز . این ssd با توجه به وضعیت اسمارت ها سرحال هست . وقتی اسمارت وضعیت سلامتی زیر 70 رسید باید نگران بود .
نقل قول:
با سپاس از دوستان گرامی
دوست عزيز
شما اگر به طور متوسط روزانه 40 گيگ ريد و رايت داشته باشين حدود 10 سال طول ميکشه تا به ظرفيتي که سامسونگ براي يک درايو 128 گيگ پرو درنظر گرفته برسيد.
سامسونگ گارانتي کرده که براي 128 و 256 گيگ ميتونيد 150TBW داشته باشيد. همونطور که تو تصوير پيوست خودتون از نرم افزار مجيک مشاهده ميکنيد هنوز استفاده شما به 2 TBW هم نرسيده.
به همين صورت براي ظرفيت هاي 512 و بالاتر هم 300 TBW گارانتي کرده.
( البته 10 سال يا 300tbw ) هر کدام که زودتر رخ بده.
همچنين جهت دستيابي به بازدهي بيشتر از نرم افزار مجيک over provision رو فعال کنيد.