پاسخ: محدود استفاده کردن بازی های از رم
نقل قول:
پیج فایل رو غیر فعال کردم و بازی کرش کرد ولی هنوز رم پر نمیشه و 1 گیگی خالی داره
سلامی مجدد
پس با این کار ، بهتر از قبل شده (قبلا که میگفتید تا 2.5 گیگ خالی هست) .
یکی از دلایل اش میتونه کمبود رم باشه . ولی ممکنه باز هم خیلی تاثیر گذار نباشه و فرضا بخاطر ضعیف بودن قطعات دیگه هم باشه .
به هر حال ، تنظیمات page file را پیشنهاد میکنم که به حالت پیش فرضِ اول اش برگردونید (حداقل اینکه غیر فعال نکنید و محدود اش کنید . فرضا به 5 گیگ محدود کنید) .
==============
قضیه ی هارد هم اگه تا جایی که رم کم نیاد ، تاثیر خاصی نداره (اینقدر کمه که به چشم نمیاد) .
اگه هم کم بیاد که به همون نسبتی که مقدارش کم بیاد ،در اون لحظه ، لگ ها ، بیشتر و بیشتر میشن .
نقل قول:
بازی rise of tomb raider در تنظیمات highe 35 اف پی اس میگیرم ولی برای راحت تر بازی کردن روی مدیوم بازی میکنم(داخل تمامی بازی هایی که قبل تست کردم همین اتفاق می افتد و کاری به تنظیمات گرافیکی هم ندارد چه روی بالاترین تنظیمات باشد چه روی کمترین تنظیمات این اتفاق می افتد).
این بازی ، بازیِ حداقل نیمه سنگین به بالا هست اما به رم خیلی زیاد چندان وابسته نیست .
تنظیمات گرافیکی ، در بعضی از موارد ممکنه خیلی به رم وابسته نباشه (بیشتر از همه به حافظه ی گرافیکی و مخصوصا قدرت گرافیک و گاها هم اندکی به cpu و رم وابسته میشن) .
به هر حال این بازی در تنظیمات medium ، به حداقل 8 گیگ رم ، پردازنده ی 4 هسته ای (با 8 هسته ی منطقی پیشنهاد میشه) (با فرکانس بالاتر ، فرضا بالاتر از 3 گیگاهرتز چون معمولا فرکانس لپتاپ ها مخصوصا در زمانی که از باتری استفاده میکنه ، پایین هست) و مخصوصا اینکه گرافیکی در حد gtx 1060 با 6 گیگ حافظه ی گرافیکی نیاز داره (اینها حداقل ها برای این تنظیمات بودن) .
نمیدونم لپتاپ شما چه قطعاتی داره .
در کل این بازی ، در بدترین حالتش هم بیش از 12 گیگ رم نیاز نداره (همون 8 گیگ هم معمولا براش کافیه) . اولویت اش قدرت گرافیک و حافظه ی گرافیکی بالاست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و
و