پاسخ: شناخته نشدن درایو ssd
نقل قول:
سلام .
SSD توی بایوس شناخته میشه ؟
مشخصصات کامل سیستمتون رو قید کنید
سلام، بله تو بایوس شناخته میشه
Core i7 920, giga x58 ud3r rev.10 , cooler master v 750, 3 * 1gig gskill, gtx 750 ti zotac, wd 1 tb blue *2 160 gig maxtor* ssd m6s plextor
منظورتون از ستآپ چیه دوست عزیز؟
نقل قول:
سلام، بله تو بایوس شناخته میشه
Core i7 920, giga x58 ud3r rev.10 , cooler master v 750, 3 * 1gig gskill, gtx 750 ti zotac, wd 1 tb blue *2 160 gig maxtor* ssd m6s plextor
منظورتون از ستآپ چیه دوست عزیز؟
منظورم فایل نصبی C++ بود چون اون ارور حاکی از عدم هماهنگی نسخه ستاپ و ویندوز داره .
و گفتم عدم هماهنگی از نظر 32 و 64 بیتی بودن
نقل قول:
در مورد C++ هم خودتون دقت اگر بفرمائید علت مشکل مثل روز واضحه !! مشکل عدم هماهنگی ستاپی که شما دارید اجرا می کنید و ویندوزتون از نظر 32 و 64 بیتی بودن هست !!!
ستاپ درست رو انتخاب کنید مشکل حل میشه .
نقل قول:
منظورم فایل نصبی C++ بود چون اون ارور حاکی از عدم هماهنگی نسخه ستاپ و ویندوز داره .
و گفتم عدم هماهنگی از نظر 32 و 64 بیتی بودن
الان یه موضوعی که هست، اینکه ورژن های بالاتر راحت ریخته میشه و از طرفی برای نصب کردن برنامه هایی مثل 3d max و cad باید هر دوتا نسخه 32 و 64 بیتش ریخته بشه، که من ورژن های 2010 و بالاتر رو بدون مشول ریختم اما ورژن 2005 و 2008 .....
نقل قول:
الان یه موضوعی که هست، اینکه ورژن های بالاتر راحت ریخته میشه و از طرفی برای نصب کردن برنامه هایی مثل 3d max و cad باید هر دوتا نسخه 32 و 64 بیتش ریخته بشه، که من ورژن های 2010 و بالاتر رو بدون مشول ریختم اما ورژن 2005 و 2008 .....
این C++ در پوشه Tools اغلب دیسک های بازی موجوده
می تونید با ستاپ دیگه ای تست کنید همین 2005 و 2008 رو ؟ یا دانلود کنید ؟
الآن نسخه ویندوزتون دقیقاً چیه ؟
نقل قول:
این C++ در پوشه Tools اغلب دیسک های بازی موجوده
می تونید با ستاپ دیگه ای تست کنید همین 2005 و 2008 رو ؟ یا دانلود کنید ؟
الآن نسخه ویندوزتون دقیقاً چیه ؟
من از چند جا گرفتم و تست کردم اما نشد، نسخه ویندوز win 7 ultimate service packe 1
نقل قول:
درود بر دوستان و استاتید عزیز
من یک ssd plextor m6s خریدم و ویندوز رو روش نصب کردم بعدش تو یکی از سایت ها یه سری کارایی رو پیشنهاد داده بودن برای کم کردن خواندن و نوشتن اطلاعات روی ssd که طول عمرش بره بالا، خلاصه انجامشون دادم، الان برنامه plexTool رو ریختم، اما موقع باز شدنش یه error میده و وقتی باز میشه باز error میده که روی این سیستم،اس اس دی پلکستور نصب نیستش و من یه مشکل اساسی دیگه که دارم نصب نشدن c++2008 و 2005هستش که error 1935 میده
سلام دوست خوبم
شما نیازی به نصب برنامه ی PlexTool ندارید،
--
در مورد جابه جایی User Forlder ها به هارد دیسک، این کار باید پیش از نصب برنامه ها انجام بشه، وگرنه مشکل ساز میشه.
--
در مورد عدم نصب C++ هم پیشنهاد میکنم از ویندوز دیگری استفاده کنید، ممکنه ویندوز خراب باشه. تو گوگل فارسی سرچ کنید "دانلود ویندوز 7" و اولین سایتی که معرفی کرد، ویندوز را از آنجا دانلود کنید.
نقل قول:
سلام دوست خوبم
شما نیازی به نصب برنامه ی PlexTool ندارید،
--
در مورد جابه جایی User Forlder ها به هارد دیسک، این کار باید پیش از نصب برنامه ها انجام بشه، وگرنه مشکل ساز میشه.
--
در مورد عدم نصب C++ هم پیشنهاد میکنم از ویندوز دیگری استفاده کنید، ممکنه ویندوز خراب باشه. تو گوگل فارسی سرچ کنید "دانلود ویندوز 7" و اولین سایتی که معرفی کرد، ویندوز را از آنجا دانلود کنید.
چرا میگین plextool رو نباید نصب کنم؟! برنامه اختصاصی خود پلکستور هستش برای اس اس دی و نکته دیگه اینکه من قبل نصب برنامه ها فولدر temp رو جابجا کرده بودم
الان من یه مشکل اساسی دارم و اینکه توی بایوس وقتی ساتا کنترل رو روی AHCI میزارم، دیویدی رایتر و اون 2تا هارد 160 که به پورت های ساتا 2 وصل هستن رو نمیبینم توی تنظیمات بایوس و وقتی بوت رو روی cd rom میزارم فک کنم چون حالت AHCI روشن هستش اصلا از روی دی وی دی رآم بوت نمیکنه، الان بنظرتون ویندوز رو با تغییر تنظیم AHCI به IDE بریزم و بعدا تغییر بدم و روی AHCI بزارم؟
نقل قول:
الان من یه مشکل اساسی دارم و اینکه توی بایوس وقتی ساتا کنترل رو روی AHCI میزارم، دیویدی رایتر و اون 2تا هارد 160 که به پورت های ساتا 2 وصل هستن رو نمیبینم توی تنظیمات بایوس و وقتی بوت رو روی cd rom میزارم فک کنم چون حالت AHCI روشن هستش اصلا از روی دی وی دی رآم بوت نمیکنه، الان بنظرتون ویندوز رو با تغییر تنظیم AHCI به IDE بریزم و بعدا تغییر بدم و روی AHCI بزارم؟
همون حالت ata -ide نصب کنید .
نقل قول:
همون حالت ata -ide نصب کنید .
بعد از نصب ویندوز تغییر بدم رو حالت AHCI ؟
یجا نوشته بود که حالت ide پایدارتر هستش درسته؟