کسی نیست راهنمایی کنه ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام خوبین دوستان
سوالی داشتم من بر روی سیستمم ۲ هارد دارم یکی ssd و دیگری عادی حالا نوع رو روی حالت uefi gpt گذاشتم یه پارتیشن MSR Reserved ۱۶ مگی هارد دومم رو هواسم نبود پاک کردم و حالا سوالم اینه که برای هارد دومم مشکلی پیش نمیاد یا نه نباید بی توجهی میکردم ؟ لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا با این توضیح شما نمیشه نه کامنتی داد نه راهنمایی خاصی کرد .
اون هارد مگه هارد بوت بوده که مشکلی براش پیش بیاد . اگر مشکلی بود حتما ایراد را مشاهده میکردید .
devilcracksman (26-05-19)
کاربر شهرسختافزار
نه ببینید من یه پارتیشن 16 مگی که نوعش MSR Reserved بود رو پاک کردم و extend کردم به یکی از پارتیشن هام حالا همشون simple volume شدن ببینید در تصویر ارسالی خواهشا راهنمایی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 1 — imgbb.com
بالا هم توضیح دادم مشکلی ایجاد نمیکنه . برای هاردی که ویندوز روی آن نصب نیست سیمپل ولوم هم اوکیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks