از سیگیت باراکودا کپی کردم تو ssd
باراکودا هم سرعت نوشتنش 150 مگ هه (کپی) و خوندنشم 200
Printable View
از سیگیت باراکودا کپی کردم تو ssd
باراکودا هم سرعت نوشتنش 150 مگ هه (کپی) و خوندنشم 200
وضعیت ساتا مود روی ata هست یا روی ahci
بعد از اپدیت فریم ویر یکبار درایور رو فرمت کنید و دوباره تست کنید .
در کل در کنترلر های سندفورس چنین مواردی دیده میشه .
صفحه نتیجه گیری این بررسی رو بخونید متوجه حرف من میشوید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رو AHCI ههنقل قول:
هنوز تست نکردم باشه
ممنون گلپسر
:11():
ویندوزم عوض کردم اما بازم سرعت کپی همونه .
الان که ویندوزو عوض کردم ، سرعت لود بضی از نرم افزارا مثل power dvd و pot player خیلی خیلی کم شدش . سرعت لود و ایناها خوبه راستی بگم که رو این ویندوزی که عوض ردم ، دیفرگمنت کردم که اون موقه نکرده بودم
یه سئوال هم اینکه دستور trime تو ویندوز 8.1 اتومات فعاله یا باید کاریش کنیم؟
:give_rose:
برای چک کردن فعال بودن trim میتونی از برنامه ssdlife استفاده کنی .
دستور TRIM به سیستم عامل شما این امکان را می دهد که فایل هایی که برای حذف شدن علامت خورده اند را قبل از اینکه بخواهید آنها را پاک کنید یا چیزی روی دیسک بنویسید شناسایی و به کلی حذف کند ، حذف کردن این فایل ها قبل از اینکه نیازی به نوشتن اطلاعات بر روی دیسک داشته باشید باعث بالا رفتن سرعت نوشتن اطلاعات جدید می شود زیرا دیگر زمانی برای حذف کردن اطلاعات صرف نمی شود. این دقیقا مشابه این است که سطح زباله سازمانی شما دقیقا در کنار میزکار شما باشد و شما فقط یکبار زباله خود را درون این سطل زباله قرار می دهید. توجه کنید که اگر می خواهید TRIM شما به درستی کار کند هم سیستم عامل و هم SSD شما باید از این قابلیت پشتیبانی کند. بنابراین توجه کنید که برای اینکه کندی سرعت در زمان نوشتن اطلاعات روی SSD ها را تجربه نکنیم به تکنولوژی TRIM نیازمند هستیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تریم فعاله
دیفرگمنت لازم نیست کنم؟
نه لازم نیست .
الان این ویندوز دومی هه که نصب کردم ، سرعتش خیلی پایین اومد . از اولش که نصب کردم این طور نبود . نمیدونم از وقتی که دیفرگ کردم این طور شده یا قبلش هم همینطور بود