اگر با نرم افزارهای مختلف امتحان کردی جواب نداده کاریش نمی تونی بکنی اگر گارانتی داره بده گارانتی
اگر با نرم افزارهای مختلف امتحان کردی جواب نداده کاریش نمی تونی بکنی اگر گارانتی داره بده گارانتی
تو محیط غیر ویندوز یعنی hiren boot امتحان کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam_dj10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-09-13)
نه ولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از safe mode with cmd که امتحان کردم نشد.
خواهشا کمکم کنید که بد جوری گیرم..
آخرین ویرایش توسط hesam_dj10 در تاریخ 17-09-13 انجام شده است
بريد تو كامپيوتر Managment از اونجا سربرگ ديسك منيجمنت رو باز كنيد بعد فرمت كنيد
نتيجرو اعلام كنيد
*MoJtAbA* (17-09-13)
ببیند ....
فلش باز میشه و میشه فایل های داخلشو کپی کرد
ولی فقط نمیشه توی چیزی ریخت
یه نکته دیگه اونم اینکه بعضی نرم افزارها اصلا انو نمیشناسن
مثلا وقتی نرم افزار UFD_Recover رو اجرا میکنم اصلا فلش رو نمیشناشه و دکمه start غیر فعاله
حالا فکر کنم بهتر بتونید کمک کنید
help me.....
no fix.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روي خود فلش سنسور حركتي يا كشويي نيست؟
نه .................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks