پاسخ: افزایش حجم ویندوز روی هارد اس اس دی چرا عایا؟؟
نقل قول:
.
اقا متشکر .
بعد کلی دردسر تازه کاشف به عمل امد که خود مادربرد موقع نصب دستوری میده به ویندوز که از همه چی 2 تا کپی علاوه بر فایل اصلی بوت نگه میداره چون همین ویندوز رو رو چندتا سیتم دیگه نصب کردیم هیچکدوم این مشکل رو نداشتن ببین الان نمیدونم چطوری این دستور رو لغو کنم...pagefile.sys...hiberfil.sys
این فایلها هم هاید بودن از اول دیده نمیشدن حالا که کشفشون کردیم هیجوری پاک نمیشن حتی با انلوکر...ببین دادا مادربرد زد97 دبیلیو اس هستش چیزی از منوی بوتش یادت میاد که از کجا باید این بکاپ گرفتنشو غیر فعال بکنیم؟؟؟ اینگیسیم هم خوب نیستش هرچی تو دفترچش میگردم هم اشاره ای نکرده از کجاست منوی بوتشم واسه خودش یه نرم افزار کامله هیچی ازش سر در نمیارم:1. (28):
عموما باید از طریق app های ویندوزی اسوس قابل تنظیم باشه . چک کنید . برنامه های اسوس رو نصب کن .
اقا اینا 2 تا دستور بودن تو زمان نصب که فقط روی اس اس دی غالبا این مشکل پیش میاد
1.pagefile.sys
اینطوری حل میشه====
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2.hiberfil.sys
اینطوری حل میشه===
اینا حتما تو همین انجمن بوده ولی گفتم واسه تازه واردها دوباره بزارم که دسترسی راحتر بشه واسشون..ممنون و متشکر:11():
یا اگه میتونید یه تاپیک فارسی با عکس و توضیحات براش بزارید..
نقل قول:
اقا اینا 2 تا دستور بودن تو زمان نصب که فقط روی اس اس دی غالبا این مشکل پیش میاد
1.pagefile.sys
اینطوری حل میشه====
2.hiberfil.sys
اینطوری حل میشه===
اینا حتما تو همین انجمن بوده ولی گفتم واسه تازه واردها دوباره بزارم که دسترسی راحتر بشه واسشون..ممنون و متشکر:11():
هر دو را در همین تاپیک اشاره کردم
در پست دوم
غیر فعال کن Hibernation
------------
در پست 8
page file
نقل قول:
هر دو را در همین تاپیک اشاره کردم
در پست دوم
غیر فعال کن Hibernation
------------
در پست 8
page file
.
الان دقت کردم دیدم ولی عکس نداشت منم سوات موات درست حسابی ندارم درست نرفتم مسیرشو...:1. (28):
بهر حال ممنون ومتشکر که وقت میزاری و درست خوب راهنمایی میکنی:11():
(اگه میتونید یه تاپیک فارسی با عکس و توضیحات براش بزارید..)