پاسخ: read raw error rate
مرسی.این بخش هم میشه راهنمایی کنید
نقل قول:
یک مساله اینکه همین هارد یکسال پیش موقع دفراگمنت کیس تکان خورد و ا مورد current pending sector گرفت. تو فروم همسایه یکی از بچه ها لطف کردن گفتن با برنامهHdd regenerator میتونم سکتورهای خراب رو غیرفعال کنم که دیگه دیتا رویش رایت نشه. من هم این کار رو کردم که کلا 8 سکتور پیدا کرد و ترمیم کرد. حالا سوالم اینه : با فرمت سطح پایین این سکتورهای غیرفعال دوباره فعال نمیشن ؟ یا به هر طریقی اون مشکلی که حل شد دوباره بر نمیگرده؟
نقل قول:
مرسی.این بخش هم میشه راهنمایی کنید
جواب دادم .باید اسکرین شات بگذارید .
سلام
وسط فرمت مثل اینکه سیستمم به مشکل برخورده ، اومدم دیدم رو مانیتور به انگلیسی نوشته مشکل در سیستم پیدا شد و در حال کامل کردن گزارش برای مایکروسافت هست (رزولوشن پیام هم خیلی پایین بود بنظر میاد پیام بعد از بایوس بوده). سیستم که بالا اومد دیدم دماهای هاردها خیلی بالا هست (یکی 50 بقیه هم نزدیک 50 بودند) چون فن داخل کیس رو خاموش کرده بودم (کیسم فن نداره خودم کدونه روبروی کارت گرافیک فن 12 سانتی نصب کردم) یکوقت وسط فرمت لرزش فن باعث ضربه به هارد تحت فرمت نشه.فکر کنم بخاطر اون بوده.
خود این امکان داره مشکل درست کنه؟ البته الان بعد دیتکت کردن از دیسک منجر و ... دوباره گذاشتم فرمت سطح پایین کنه.
سلام دوباره
بعد 9 ساعت فرمت شد اینم شاتهای جدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان وضعیت هارد کاملا اوکی هست و استاتوس اسمارت هم همین رو نشون میده
نقل قول:
الان وضعیت هارد کاملا اوکی هست و استاتوس اسمارت هم همین رو نشون میده
سلام اقا امید ممنون از کارشناسیتون:give_rose:
نقل قول:
این 189 تا تعداد ارور یعنی 189 سکتور دیتا اسیب دیده یا فرق میکنه؟ از این بابت میپرسم میخوام ببینم فایلهایی که اسیب دیده تا چه حد اسیب دیده. فایلهام فیلم هست و بعد از دانلود روی این هارد برخیشون رو به هاردهای اکسترنالم منتقل میکنم.
این سوالی بود که در پست اول پرسیدم شما فرمودید بعد فرمت میتونید نظر بدید، پس با این حساب هیچ فایلی اسیب ندیده ؟
نقل قول:
سلام اقا امید ممنون از کارشناسیتون:give_rose:
این سوالی بود که در پست اول پرسیدم شما فرمودید بعد فرمت میتونید نظر بدید، پس با این حساب هیچ فایلی اسیب ندیده ؟
وضعیت فعلی هارد اوکیه
فایلها رو منظورمه فایلهایی که قبل فرمت پایین رو هاردم بود اونها هم اسیبی ندیدند با این اوصاف ؟
نقل قول:
فایلها رو منظورمه فایلهایی که قبل فرمت پایین رو هاردم بود اونها هم اسیبی ندیدند با این اوصاف ؟
به نظرتون من از کجا باید بدونم !! .باید خود شما چک کنید
نقل قول:
به نظرتون من از کجا باید بدونم !! .باید خود شما چک کنید
اخه فایلها روی این هارد ذخیره میشدند به به هاردهای اکسترنال منتقل میشدند ، از طرفی چک تک تک فایلها که زمانبر هست.
منظورم این هست که حالا که شما میگید هارد بعد فرمت وضعیتش سالم هست یعنی قبل فرمت هم مشکل نداشته ، خوب اگر قبل فرمت مشکل نداشته پس فایلها هم اسیب ندیده. مگر اینکه فرمت ما اگر اسیبی روی هارد بوده رو برطرف کرده که در این صورت هارد قبل فرمت ممکنه اسیب دیده بوده باشه و در نتیجه فایلها هم اسیب دیده به اکسترنال منتقل شدند.این بخش رو نمیدونم.