با برنامه MINITOOL باید پارتشین ریکاوری کنید .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
سلام ، من هاردم رو دادم دست یه بنده خدایی اونم زده به تلوزیون خونشون ، بعد الان هارد دیگه توی مای کامپیوتر شناسایی نمیشه ! اما توی دیسک منیجمنت شناسایی شده ( دیسک 1 )
آخرین ویرایش توسط haj_farbod در تاریخ 03-04-16 انجام شده است
|
|
با برنامه MINITOOL باید پارتشین ریکاوری کنید .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
fernaspe (03-04-16), haj_farbod (03-04-16), HEXATOR (03-04-16)
خیـــــــلی ممنون از راهنمایی شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد درست شد
همین صب بردم پیش یه تعمیرکار ، میخواست 60 هزار تومن بگیره درستش کنه ؛ چه پول هایی از مردم میگیرن :|
mousso (03-04-16)
fernaspe (03-04-16), frankval (04-04-16), haj_farbod (03-04-16), HEXATOR (03-04-16)
کاربر شهرسختافزار
واسه من هم یه همچین مشکلی پیش اومده...یه هارد رو کنار هاردم تو سیستم بستم و وقتی ویندوز بالا میاد تو مای کامپیوتر هارد رو اصلا نمیاره...توی دیسک منیجمنت نشونش میده ولی اسمی نداره (تو پرانتز اخرش زده:gpt protective partition)کلیک راست هم که میکنم روش هیچ گزینه ای فعال نیست
باید تبدیل بشه به mbr تا مشکل حل بشه .convert to mbrبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
olden (17-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با برنامه خاصی باید این کارو کرد یا خود ویندوز داره؟دیتاها پاک میشه؟با برنامه EaseUS Partition میشه تبدیل کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با مینی تول که به دوستمون گفتم . بهترین برنامه در این زمینه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
olden (17-04-16)
کاربر شهرسختافزار
دیتاها نمیدونین پاک میشه یا نه؟
عموما نمیشن ولی کار با این برنامه ها همیشه باید زمانی انجام بشه که دیتاها را بکاپ گرفته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks