عزیزم تایمینگتون چی بوده ؟!>؟!؟نقل قول:
Printable View
عزیزم تایمینگتون چی بوده ؟!>؟!؟نقل قول:
نقل قول:
این رو حسین گفت که من به شما بگم خودش دسترسی به اینترنت نداره به من با تلفن گفت.:1. (40):نقل قول:
سلام
1333 با 2.3 ولت و 5-5-5-18
حسین جان (!!!!!) :1. (27): مطمئنید ازین حرف ؟ چون احتمالش زیر صفره :دی احتمالا یک جا دارید اشتباه میکنید چون با معماری DDR2 اصلا این فرکانس با این ولتاژ و تایمینگ امکان پذیر نیست اونم پایدار ! :1. (26):نقل قول:
شهريار خان يعني كروشيال و ترنسندهاي بازار ( البته ترنسند axe كه ديگه تو بازار پيدا نميشه ) هم تو باس 800 ديگه چيپشون ميكرون نيست؟نقل قول:
ولی در رم های 1066 و 800 به خصوص رم های جدیدی که وارد بازار شدند خبری از Micron D9 ها نیست !
List of chips used on DDR2 RAM modules
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شدن که میشن دوست عزیز ولی باید خیلی بگردی و از طرفی نمیتونی بگی که این کروشیالی که میاد دستت چه چیپی داره ! بهترین کار اینه که رم های دست دوم بگیری را مدل های خاص ( به آرمان جان ( Stream ) یک پی ام بده یک ترسند aXe 1200 داره ) این بهترین چیزی که فعلا میشه خرید . :1. (26):نقل قول:
از طرف حسین:نقل قول:
من 1000% مطمئنم که دقیقا چنین تنظیماتی ست شده...شاهدش آقا مهدی موسوی هستند(البته اگه به خاطر داشته باشن)
این سوال رو از آقا مهدی پرسیدم:در حالت سینگل چنل 1333 ست کنم یا دوال چنل 1066 با تایمینگ 4(میخواستم بدونم کدوم حالت بهتر جواب میده!)
نیازی به باورش نیست و دیگم نیازی به راهنمایی ندارم چون در حال حاضر Geil 4GB 1066 خریدم...
از راهنمایی همگی ممنون:give_rose:
:11()::11()::11()::11()::11()::11():
بنده چیزی به خاطر نمیارم ! :1. (27):نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خیـــلـــــــــی ممنون
مهدی جان برادر یکم فکر کن :1. (27):! ازت پرسیدم که من رم بدرد بخور خریدم که ازش استفاده ببرم حالا اینو در این حالت ها میتونم ست کنم : 5-5-5-18 DDR2 1333 2.3v single channel و DDR2 1066 2.3v Dual channel 4-4-4-12 که بعدش گفتی نه بابا اگر 1066 ست کنی هم فشار کمتری به رمهات میاد هم پهنای باند بیشتری میگیری .
این نه بابا رو هنوز یادم نمیره !!!!
خلاصه رم های خیلی وحشی ای هستند این سری Reaper HPC اگر خدا بخواد قراره دستم بیاد برای تست ، دوباره تست میکنم ...... .
دیدم با 110 هزار تومان نمیتونم از مدل Reaper بخرم و رفتم سری Ultra Plus گرفتم (Geil) چهار گیگ کیت دوال چنل و 5-5-5-18 با 109 هزار تومان !!!!
.........................
آقا ما خیلی وفت پیش درباره 1066 cl5 و 800cl4 صحبت کردیم ! ولی 1333 رو مطمئنم که بحث در موردش نکردیم !نقل قول: