چیپ سامسونگ زیاده کینگ. گارانتی معتبرش هم انفورماتیک گستر و سریر هستند فکنم
Printable View
چیپ سامسونگ زیاده کینگ. گارانتی معتبرش هم انفورماتیک گستر و سریر هستند فکنم
آقا من میخوام یه شفاف سازی بکنم ... شما تعریفتون از رم کینگستون اصل چیه ؟ (خطابم فقط به آقا مهدی نیست)نقل قول:
این بدین معنی است که حتی باید با وجود گارانتیهای اصلی به برچسبهای رم هم شک کرد !!!
جز اینکه گارانتی داره ؟ حالا معتبرترین گرانتی رم کینگستون چیه؟ درسته ، انفورماتیک گستره ...
خب حالا یعنی هر رمی که هولوگرام انفورماتیک گستر داشت یعنی مارک هست ؟ و هر کینگستونی که نداشته باشه ریمارک ؟
خب حالا من یه قضیه رو براتون تعریف میکنم که خودم به عینه دیدم ... بنده رفته بودم که واسه یه بنده خدایی رم بگیرم (کینگستون) و همونطور که میدونید یکی از فروشندگان بزرگ رمهای کینگستون در بازار ایران، فروشگاه " انفورماتیک گستر عالی" واقع در بازار ایران (فکر کنم طبقه دوم) است ... من رفته بودم تا دو تا رم 512 با باس 667 بگیرم که دیدم اونجا یه مهمون خارجی دارند ( فکر کنم کره ای بود یارو :دی) و امکانش نبود که برای پرداخت هزینه برم بخش حسابداری ( چون جلوی در حسابداریشون اطراق کرده بودند!)
بعد به من گفتند که برای پرداخت برید بخش انبار (اونایی که این مغازه رو دیدن میدونن من چی میگم) ...
من هم رفتم داخل انبارش ... چشمتون روز بد نبینه ! دیدم یه عده از آقایون محترم نشستن و درب جعبه رمها رو باز میکنن ( با کاتر ) و یه هولوگرام انفورماتیک گستر ( که احتمالا خودشون داده بودند چاپ کنن :دی) رو می چسبونن به این رمهای بیچاره ...
خلاصه یعنی در رم رو باز میکنن ( از گوشه جعبه تا تابلو نشه) و یه هولوگرام بهش میزنن و دوباره می بندنش!!
و بعدش هم همون رم رو به عنوان " رم اورژینال کینگستون" میدن دست ملت ...
گرچه اون رمی که من خریدم اصل بود ولی میخوام اینو بگم که حتی دیگه نمیشه به اون هولوگرام هم اعتماد کرد!
یکی از پرفروش ها در بین رمهای کینگستون همین رمهای 512 باس 667 هستند که از همینجا میگم که این رم رو فقط با چیپ هاینیکس بگیرید ... (همونطور که آقا مهدی گفتند)
عرایضم رو کوتاه میکنم ... ببخشید اگه زیادی حرف زدم
سپاس
بله کاملا عرایض مهراد جان تایید میشه
این موضوع در مورد رمها فقط نیست و میتونه در مورد بیشتر قطعات هم باشه
یعنی اینکه جنس اصلی رو باید واقعا مهارت داشته باشی تا بتونی از جنس تقلبی تشخیص بدیم
با اینحال به نظر من این مشکل گارانتی های معروف هست که هیچ نظارتی روی کالاهای خودشون ندارن
سپاس:1. (23):
HEY MAN !!!نقل قول:
SPECIAL THANK'S .
آدم که چه چیزای نمی بینه . همش به خاطر این هست که نظارت وجود نداره .
اگه مجازات سنگین برای این طور افراد قرار بدهند این طوری نمی کنند !
:merci::merci::merci::merci::merci::merci::merci:: merci:
سلام
من یه مادر بورد p31 ds3l دارم روش رم OCZ dual channel 2*1 gb 667 گذاشتم . این مادر بورد با این رم بوت نیمشه در سایت گیگا هم در لیست مموری های ساپورت شده مادر بورد این رم با باس 667 ساپورت نمیشه . در قسمت آپدیت بایوس دو تا فایل هست مربوط به سازگاری رم ddr2 آیا بنظر شما اگر بایوس رو آپدیت کنم مشکل حل میشه . و اصلا با آپدیت بایوس ممکنه اینطور مشکلات match نشدن حل بشه لطفا اگر کسی تجربه عملی در این زمینه داره کمک کنه
روزبه جان لازم نیست در چندجا مطرح کنید ، اینجا جوابتون رو دادم :نقل قول:
ارسالی توسط rouzbeh_ziafati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس