RE: مقایسه ی برترین ها هارد دیسک ها
بابا من ميگم وقتي ويندوز مياد بالا و كلا تو كارهاي عادي صدا نميده ولي مال شما صدا ميده.
كلا وقتي سيستمو تو Standby ميذارم با هارد وسترن صداي سيستم كم شد ولي تو سيستم خودم هيچ فرقي نكرد چون هارد خاموش ميشه و از قبل هم صداش درحد صفر بوده ولي فنها همچنان روشنن و صدا ميدن.
عزیزم هارد مکستور صدا نمیده ! صدا هم بده صداش در حدی گوش خراش نیست فوقش در حد فن هست ! ! ! خوبه که داغ نمیکنه ! والا من تجربه کار با وسترن را هم دارم خیلی وحشتناک داغ می کنه ... مثلا من که روزی 7 ساعت پای پی سی هستم بعدش از 4ساعت زده توی جاده خاکی باید خاموش بشه ولی من مکستور را سر یه پروژه تست کردم 30 ساعت پای پی سی که بودم تازه اون حال 7 ساعت وسترن را پیدا کرد !
ممنون
شهریار
شهريار جان منم كه حرف شما رو ميزنم.
اصلا مكستور با اون همه سابقش در هارد زدن كجا و وسترن كجا!
وسترن ديجيتال نه اينكه هاردهاي بدي بزنه ها. ولي هنوز خيلي راه داره تا به مكستور برسه. گواه حرفامم مقايسه هاي تامز هست.
نه مثل اینکه مرغ پا نداره. لطفا اطلاعات رو از تامز بذارین. در ضمن همه چی که سابقه نیست اگه بنا به سابقه باشه که اینتل سابقش از ای ام دی بیشتر و ای تی آی سابقش از انویدیا بیشتره و کوانتوم هم سابقش از مکستور بیشتره.
عزیزم ای ام دی یک سال بعد از اینتل تاسیس شد !!!
عزیز این دلیلش نیست شما همون دلیل گرما را رفع کن ...
باتشکر شهریار
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
عزیزم هارد مکستور صدا نمیده ! صدا هم بده صداش در حدی گوش خراش نیست فوقش در حد فن هست ! ! ! خوبه که داغ نمیکنه ! والا من تجربه کار با وسترن را هم دارم خیلی وحشتناک داغ می کنه ... مثلا من که روزی 7 ساعت پای پی سی هستم بعدش از 4ساعت زده توی جاده خاکی باید خاموش بشه ولی من مکستور را سر یه پروژه تست کردم 30 ساعت پای پی سی که بودم تازه اون حال 7 ساعت وسترن را پیدا کرد !
ممنون
شهریار
گوش خراش که نیست...فقط یکم تق تق می کنه...
من تجربه کار با وسترن رو ندارم...
من هارد قبلیم هم مکستور بود و اصلآ صدا نداشت به خاطر همین این یکی یکم برام صداش زیاده...:15:
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
عزیزم ای ام دی یک سال بعد از اینتل تاسیس شد !!!
خوب امیرحسین هم گفت که سابقه اینتل از ای ام دی بیشتره...!:8:
منم چندین ساله که از مکستور استفاده میکنم و فقط بعضی از مدلهاش یه کمی به مرور به صدا می افته و به نظر من بدترین عیبش هم گرمای زیاد اونه که این هم با یه فن حل میشه
من دوست دارم سیگیت هم تجربه کنم ببینم چجوریه
نقل قول:
ارسالی توسط Mehdi_MaX
منم چندین ساله که از مکستور استفاده میکنم و فقط بعضی از مدلهاش یه کمی به مرور به صدا می افته و به نظر من بدترین عیبش هم گرمای زیاد اونه که این هم با یه فن حل میشه
من دوست دارم سیگیت هم تجربه کنم ببینم چجوریه
عزیزم اتفاقا مکستور توی همه هارد ها کمترین گرما را :20: 2- سیگیت هم مثل مکستور هست و خیلی هم خوبه تقریبا تکنولوژی هاشون یکی هست و کیفیت خوبی هم داره چون سیگیت ائتلاف داره با مکستور برای ساخت هارد ..
باتشکر شهریار:83:
با اینحال شخصا مکستور رو دوست دارم چون خیلی باحاله
البته تو بازار هم فکر میکنم 80 درصد مکستور فروش بره