پاسخ: مشکل بزرگ هاردهای maxtorوseagate در هارد دیسکهای Barracuda 7200 و DiamondMax 22
نقل قول:
دوست عزیز هارد روشن میشه؟
سیستم شناساییش میکنه یا نه؟
نه متاسفانه.
سیستم شناساییش نمی کنه و پیام no hard disc drive رو میده!
تو چند تا سیستم دیگه هم این هارد رو به عنوان هارد اول و دوم تست کردم بازم شناسایی نشد.
خلاصه بدبخت شدم رفت.........
حالا باید چیکار کنم چجوری اطلاعات این هارد لعنتی رو دربیارم!!!
واقعا مکستور ناامیدم کرد!
نه ضربه ای - نه شوکی - هیچ چی... یهو سکته کرد:gasp:
می گن باید کیت رو عوض کنم خب چجوری باید اینکار رو بکنم؟ اطلاعاتی تو هاردم هست که نمی تونم به هرکسی برای بازیابی ش بدم. خیلی خصوصیه و همشون رو هم در عرض یک هفته ریختم توی این هارد!!!
لطفا کمکم کنید
..................................................
من همون kami100 هستم اطلاعات این پروفایل رو از دست دادم و مجبور شدم با پروفایل جدید kamy02000 بیام
پاسخ: مشکل بزرگ هاردهای maxtorوseagate در هارد دیسکهای Barracuda 7200 و DiamondMax 22
دوست عزیز نیازی به عوض کردن کیت نیست. آموزشش رو در پست قبلی گذاشتم.
هارد شما در حالت bus .
دوستان سلام
من رفتم تو سایت اول ابتدا مدل هاردم که ST3320613AS بود دادم همون پنجره که میگه هارد مشکل داره اومد.بعد که شماره سریال رو وارد کردم این پنجره رو نشون داد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن تو صفحه دانلود فریمور نوشته بود اگه نوع فریم ور شما با CC شروع میشه از آپدیت کردن فریمور خودداری کنید.فریمور هاردم اینه CC2H
Note: If your drive has CC firmware, your drive is not affected and no further action is required. Attempting to flash the firmware of a drive with CC firmware will result in rendering your drive inoperable.
حالا دوستان من چکار کنم آپدیت کنم یا نه ؟
نقل قول:
دوست عزیز نیازی به عوض کردن کیت نیست. آموزشش رو در پست قبلی گذاشتم.
هارد شما در حالت bus .
ممنون دوست عزیز
حالا میشه این مدار رو از بازار تهیه کرد؟
من فنی نیستم و خیلی سخته برام درست کردن چنین چیزی. تازه این سوکت ها رو از کجا پیدا کنم؟
من تو شهرستان هستم!
کمکم می کنید؟
من همون kami100 هستم اطلاعات این پروفایل رو از دست دادم و مجبور شدم با پروفایل جدید kamy02000 بیام
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
حالا میشه این مدار رو از بازار تهیه کرد؟
من فنی نیستم و خیلی سخته برام درست کردن چنین چیزی. تازه این سوکت ها رو از کجا پیدا کنم؟
من تو شهرستان هستم!
کمکم می کنید؟
دوست عزیز اگر بخوای من از تهران برات پست میکنم.
ممنون دوست عزیز
ولی اگه زحمتی نیست شما لطف کنید آدرس جاهایی که این بورد رو می فروشن بدید من یه آشنایی تو تهران دارم که می تونی برام تهیه کنه.
البته فعلا درگیر مسائل درسی هستم و زیاد وقت ندارم تا به این هارد برسم. بعد اینکه فهمیدم میشه اطلاعاتش رو برگردوند خیالم راحت شده تقریبا ( یعنی چاره ای ندارم) و گذاشتم واسه یه ماه بعد تا اساسی تو قضیه سیستم های ذخیره سازی و پشتیبان گیری سیستم هام یه تجدیدنظر اساسی بکنم.
خلاصه اینکه بی نهایت از محبت شما ممنونم و اگر ناراحت نمی شید لطف کنید آدرس جاهایی که این قطعات رو دارند بدید تا تهیه کنم.
بسیار ممنونم
:give_rose:
دوست عزیز پاساژ عباسی در خ جمهوری فروشگاه جوان
نقل قول:
دوستان سلام
من رفتم تو سایت اول ابتدا مدل هاردم که ST3320613AS بود دادم همون پنجره که میگه هارد مشکل داره اومد.بعد که شماره سریال رو وارد کردم این پنجره رو نشون داد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن تو صفحه دانلود فریمور نوشته بود اگه نوع فریم ور شما با CC شروع میشه از آپدیت کردن فریمور خودداری کنید.فریمور هاردم اینه
CC2H
Note: If your drive has
CC firmware, your drive is not affected and no further action is required. Attempting to flash the firmware of a drive with
CC firmware will result in rendering your drive inoperable.
حالا دوستان من چکار کنم آپدیت کنم یا نه ؟
نیازی به آپدیت نیست
من ارتباط مستقيم با شركت ايران هارد كلينيك دارم اگر خواستي من در خدمتم