پاسخ : Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Benchmark
بله . این قضیه که شما گفتی امکان پذیره و دلیلش هم چیپهای استفاده شده هست ، بعضی از چیپها در اعداد و ارقام یه رقم بهتری رو نشون میده ، ولی تو عمل قضیه فرق میکنه ، من خودم این رو به عینه تجربه کردم .
(بعضی از این رمهای برندهای ارزون و درجه 2 و 3 تو عمل پرفورمنسی نشون میدن که واقعا آدم شاخاش درمیاد .)
پاسخ: قدم به قدم با بررسی G.SKILL DDR3 RIPJAWS 3*2GB
پیشنهاد میکنم از GTA IV هم تو تست گیم ها استفاده کنید که بسی رم خور است !!!
پاسخ: قدم به قدم با بررسی G.SKILL DDR3 RIPJAWS 3*2GB
نقل قول:
پیشنهاد میکنم از GTA IV هم تو تست گیم ها استفاده کنید که بسی رم خور است !!!
سعی میکنم بعد از تست گیمینگ تو یه پست مجزا این بازی رو هم تست کنم :give_rose:
جمع بندی عملکرد رم در تست گیم
همانگونه گه در پستهای اول تاپیک عرض شد یکی از اهداف انجام این بررسی تاثیر فرکانس و تایمینگ رمها در فریم ریت بازیها بود
اینجا زمان آن رسیده که نتیجه 16 تست انجام شده رو در کنار هم بگذاریم و ببینیم در مجموع بازده کل تستها چند درصد با یکدیگر تفاوت دارند
برای این موضوع رم GSKILL در فرکانس و تنظیمات نامی (1600CL8) به عنوان پایه در نظر گرفته شد و سایر نتایج درصد تفاوتشان محاسبه شد و در نهایت مجموع تفاوتها تقسیم به عدد 16 ( تعداد تستها ) گردید تا میانگین درصد تفاوت بدست آید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رم GSKILL در فرکانس 1333 و 1066 به ترتیب 0.4 و 1.2 درصد عملکرد ضعیفتر نسبت به همین رم در فرکانس 1600 داشته
و رم TwinMos در فرکانس 1600 و 1333 به ترتیب 7.4 و 6 درصد بازده بالاتر از رم GSKILL 1600 و در فرکانس 1066 هم 1.3 % ضعیفتر عمل نموده
اگر شما قصد تهیه سیستم گیمینگ دارید یا میخواهید سیستم خودتون رو آپگرید کنید (در پلتفرم 1366) به شما پیشنهاد میکنم به جای هزینه کردن بابت رمهای گران قیمت ، رم معمولی تهیه کنید و مازاد بودجه خودتون رو صرف بهبود گرافیک کارت کنید
البته تستهای رم تنها به تست گیم خاتمه پیدا نمیکنه و در آینده تاثیر سرعت رم در کارهای گونگون رو با هم تست خواهیم نمود :give_rose:
Custom PC Benchmarks Suite 2007
یکی از برنامه های تست که جنبه کاربردی یا اصطلاحا دنیای واقعی داره به عنوان تست بعدی انتخاب شده
همانگونه که احتمالا میدانید این برنامه در سه قسمت ویرایش تصاویر ، encoding ویدئو ( H.264 ) و سرعت عملکرد چند برنامه همزمان ( multitasking ) سیستم را مورد تست قرار میدهد
نتایج حاصله از اجرای این تست به شرح زیر میباشد
تاثیر رم در این پلتفرم در ویرایش تصاویر و تبدیل فایل فیلم آنچنان محسوس نیست ولی زمانی که سیستم همزمان چند برنامه را اجرا کند تفاوت عملکرد مشهود میگردد
پس اگر شما جزو کاربرانی هستید که همزمان چندین برنامه را با هم اجرا میفرمائید سرعت اجرای برنامه ها به سرعت رمهای سیستمتون ارتباط مستقیم پیدا میکنه :wink: