این هم عکس Ocz Atv البته فقط read
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این هم عکس Ocz Atv البته فقط read
برای من هم سامسونگ 2 گیگ هست و ساخت تایوان :love:
با سلام و تشکر
میخواستم بدونم کدامیک از فلشهای ocz قابلیت بوت شدن رو داره؟
با ظرفیت 16GB
سلام
otv با rally تفاوت دیگه ای هم به جز ضد ضربه بودن داره ؟
سرعت انتقالشون یکیه ؟
سلام وحید جان ، خوبی ؟ :11():نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم ATV و Rally 2 فقط توی بدنه تفاوت دارند و کنترل هر دو یکسان و سرعت ها نیز یکسانند . :give_rose:
منم رالی 2 دارم 4 گیگ کیفیتش عالیه تنها مشکلش شل بودن درش هست که اگه حواست نباشه ممکنه گم بشه !
عذر می خوام آقا شهریار عزیز...:11():نقل قول:
ولی در بین فلش مموری های Ocz بعد از مدل Turbo که سرعتی برابر 30 mb/s داره! مدل ATV بیشترین سرعت خواندن رو داره...!! چیزی در حدود 26 mb/s در حالی که سرعت خواندن مدل Rally2 در حدود 16 mb/s هست...!!
بهر حال در حال حاضر نسبت به قیمت مدل ATV بهترین انتخاب به شمار میاد...
با سپاس...:1. (21):
Turbo سریعتر هست اما به صحبت مدیریت بخش انجمنOCZ این دو تا یکسان هستند :نقل قول:
من با استناد با این گفتم حالا اگه مشکلیم داره دیگه انجمن OCZ را باید گل گرفت ! :1. (38):
نه نه
Rally 2 سرعت خوندنش بالای 30 هست ! یادمه همون موقع که خریدم به سایت OCZ رفتم اگه اشتباه نکنم سرعت خوندن رو نوشته بود 32-35
نقل قول:نقل قول:راستش شهریار جان فکر می کنم همیشه تئوری با عمل متفاوته...!! تا خودتون تست نکنید تفاوت رو نمی فهمید! یک مقدار هم حق بدین که تبلیغات همیشه هست...:give_rose:نقل قول:
من خودم سرعت این ATV رو به چشم دیدم!!
یکی از دوستان همون طوری که بالا نقل قول زدم ATV رو تست کردن! Read بالای 25-26 چیز کمی نیست... هرچند در یک رویو Read ثبت شده واسه این مدل 30 mb/s بوده...
علی آقا هم انگار Rally2 داره... اگه یک تست Read بذاره تفاوتش با ATV کامل مشخص می شه...!!
به نظر من تفاوت زیادی بین ATV و مدل Turbo نیست... با توجه به قیمت بالای Turbo این موضوع بیشتر صدق می کنه!!
با سپاس... :1. (21):