آقایینقل قول:
دمت گرم واقعا واضح توضیح دادی :1. (5):
من هنوز سیستم جدیدمو نبستم میخوام e5200 بخرم
قیمت قشم و بندر رو مقایسه میکنم بعد میرم واسه خرید:great:
فردا پس فردا میبندم :party:
Printable View
آقایینقل قول:
دمت گرم واقعا واضح توضیح دادی :1. (5):
من هنوز سیستم جدیدمو نبستم میخوام e5200 بخرم
قیمت قشم و بندر رو مقایسه میکنم بعد میرم واسه خرید:great:
فردا پس فردا میبندم :party:
خواهش می کنم دوست عزیز.نقل قول:
شما اگر می خواهید سی پی یو E5200 بگیرید چه بخواهید رم با باس 1066 یا 800 بخرید با باس 400 کار می کند چون باس سی پی یو E5200 باسش 800 است.پس من پیشنهاد می کنم شما رم با باس 800 بخرید که حداقل ضرر نکنید.مقدار خرید رم هم دست خودتون هست.تکنولوژی DualChannel را فراموش نکنید اگر مادربوردتون ساپورت می کنه.
با تشکر
با فرمايشات جناب Gostaresh کاملا موافقم و E5200 که باسش 800 هست ارزشي نداره رم با باس بيش از 800MHZ بخريد و انگار داريد پول خودتون رو دور ميريزيد. فقط از برند معتبري نظير Corsair يا Crucial يا G.Skill تهيه کنيد بهتره.
باسلام خدمت دوستان
اگر رم ddr3 باس 2000 kingston را با مادربرد giga ex58 ud4p و cpu corei7-965 اسمبل کنیم با توجه به اینکه درسایت گیگابایت این رم توسط مادربرد ساپورت میشود ولی memory type/speed اعلام شده از سوی سایت اینتل ddr3 800/1066 میباشد این رم با چه سرعتی کار میکند؟
با تشکر
می گم الآن سی پی یو من 7200 و FSB:1066 می تونم رم1066 بگیرم دیگه...؟؟؟بعد یه سؤال دیگه واس یه ویندوز 64 بیتی چقدر رم لازمه تا خیلی!!!!!روون کار کنه؟؟؟نقل قول:
رم باس 1066 تو اور احتمالی خودش رو نشون میده . تفاوت قیمتی بار رمهای باس 800 ندارند .
تشکرات فراوان...اگر اشتباه نکرده باشم منظورتون این بود که 1066 گرفتن یا نگرفتنش برای کسی که اور نمی کنه فرقی نداره دیگه؟؟؟یعنی بی خود پول ندیم پاش؟؟؟نقل قول:
تفاوت زیادی از نظر قیمت ندارند
آره مي تونيد بگيريد(اگر تفاوت قيمت در حد 1000 تا 4000 تومان باشه ارزش داره و الا همون باس 800 کافيه). 4 گيگ کافيه.نقل قول: