برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم پنجمارک من (همین الان گرفتم)
فک نمیکنم مشکلی باشه تو هاردتون
الان من خودمم کپی کردم (5گیگ رو) سرعتم رو 40 تا 45 مگ بود
Printable View
اینم پنجمارک من (همین الان گرفتم)
فک نمیکنم مشکلی باشه تو هاردتون
الان من خودمم کپی کردم (5گیگ رو) سرعتم رو 40 تا 45 مگ بود
سرعت هارد شما که از من تو بنچمارک کمتر هست؟! شما مشخصات سیستمت رو بفرمایید؟! ضمنا هاردتون به ساتا 3 وصل هست؟!فریمور هاردتون چیه؟!
پنچ گیگ رو که کپی کردین یک فایل بود یا چند فایل؟! ضمنا قبلا بنچمارکم رو به اقا امید نشون دادم گفت هاردتون سکته میزه تو بنچمارک و باید حتما از اول فرمت و پارتیشن بندی بشه؟! با این وجود هارد شما هم سکته داره؟!
tera copyرو نصب کنید و با اون یه فایل رو کپی کنید ببینید سرعتش چقدره.احتمال داره هارد شما درگیر باشه توسط یه برنامه دیگه.وقتی با سیستم هیچ کاری نمیکنید چراغ هارد روشن و خاموش میشه؟
دوست من با تترا کپی من سرعتم هم پایین هست!!
نه چند فایل بود . (سریال بود هر فایل تقریبا 150 مگ)نقل قول:
من این سیستمم فقط برای نت و فیلم هست . کار دیگه ای باهاش نمیکنم:1. (35):
هارد من مشکلی نداره (حداقل من مشکلی توش ندیدم .وضعیت سلامتشم 100 هست. بد سکتورم نداره . البته پاورم ضعیف هست ولی چون بهش زیاد فشار نمیارم بهش اسیبی نمیرسه)
مشخصات سیستمم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]http://speccy.piriform.com/results/mTllBcYlXiGUIjioK4Y0xqL
نگفتین هاردتون به ساتا 3 متصل هست یا نه؟! ضمنا فریمور هاردتون چیه؟! اگه میشه مشخصات سیستمتون رو بفرمایید؟! چون تو صفحه من چیزی نیست؟!
Firmware Version Number:نقل قول:
JC45
SATA 2
فریمو هارد من jc4b هست به نظر شما کدوم فریمور جدیدتر هست؟! ایا تا حالا فریمور هاردتون رو اپدیت کردید؟! ضمنا شما یک هارد دیگه هم دارید بنچمارک اون هارد رو میگذارید؟!
الان که داشتم میگشتم فریمور جدید اومدهنقل قول:
اینم آموزشش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فریمور شما بروز تره
بله اپدیت کردم
چشم الان
(در ضمن این هارد ها 32 مگ کش هستن. زیاد ازشون انتظار نداشته باشین :great:)
فریمور جدیدش چه شماره هست؟!ضمنا مال خودتون رو اپدیتت کردید اطلاعاتش حذف نشد؟!فریمور قبلی شما چی بود؟!