برای این کار باید توسط برنامه HDTUNE از هارد تست بگیرید . سرعت واقعی یعنی سرعتی که از بنچمارک بدست میاد .
برای این کار باید توسط برنامه HDTUNE از هارد تست بگیرید . سرعت واقعی یعنی سرعتی که از بنچمارک بدست میاد .
من هاردم ساتاست ولی نمیدونم چجوری سرعت واقعیشو در بیارم. یعنی باید نرم افزار داشته باشم؟ از کجا میشه این نرم افزار رو دانلود کرد.
با تشکر فریبا
از اینجا دانلود کنید و پس از نصب برنامه روی گزینه Start کلیک کرده و منتظر بمانید تا نتایج رو بهتون نشون بده. در حین انجام تست هم برنامه های باز رو ببندید و تا تست تموم نشده برنامه ای رو باز نکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط only_fifi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
only_fifi (03-09-09)
حالا معنی اینا چیه:
untitled-2.JPG (172.4 کیلوبایت)
چرا بالا زده ماکستور؟! ولی هارد من که ساتا بود! یا یادم رفته!
نمی دونم معنی اینا چیه.
با تشکر فریبا
شاتش رو اینجا بذارید تا از نظر کارائی در چه حدی هست .
من منظورتون رو نمیدونم. اون صفحه سبزه رو میگین؟ از کجا بیارمش؟ بلد نیستم.
با تشکر فریبا
مکستور اسم سازنده هارد هست . برای مشخصات هاردتون به تب INFO بروید . از لحاظ کارائی هاردتون وضعیت خوبی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط only_fifi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
only_fifi (03-09-09)
من یه تست گرفتم . هارد خرابه؟http://img.shahrsakhtafzar.com/show....247_1.bmp.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط behrouz8 در تاریخ 03-09-09 انجام شده است
کسی به ما جواب نمیده؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks