نقل قول:
درود
وضعیت جالبی نداره هاردتون البته شاتی که گذاشتید زیاد واضح نیست ولی توی قسمت ترنسفر ریتتون بین مینی مم و ماکزیمم نباید این اندازه فاصله باشه.اکسسز تایمتون هم بالا هست.توصیه میکنم از اطلاعات هاردتون بک آپ بگیرید اف دیسک کنید
Printable View
نقل قول:
درود
وضعیت جالبی نداره هاردتون البته شاتی که گذاشتید زیاد واضح نیست ولی توی قسمت ترنسفر ریتتون بین مینی مم و ماکزیمم نباید این اندازه فاصله باشه.اکسسز تایمتون هم بالا هست.توصیه میکنم از اطلاعات هاردتون بک آپ بگیرید اف دیسک کنید
سلام.
ببخشید میشه بپرسم هدف شما از زدن این تاپیک چی بوده؟
سرعت ها بسته به برند ها و مدل ها فرق می کنه.نمی شه دقیقا گفت سرعت هارد های ساتا چقدره.
نقل قول:
جناب اقای MR PC فکر نکنم اف دیسک فایده ای داشته باشه.هارد 160 های مکستور موجود در بازار اکثرا سری Diamonmax 21 هستن که ترنسفر ریت این سری همون مقداری هسته که دوست عزیزمون توی شاتشون گزاشتن.فکر نکنم اف دیسک فایده ای داشته باشه.
این سری مخصوص کاربران مبتدی و سیستم های Low-End طراحی شده اند.
نقل قول:
درود
الن جان این هارد از هر سری هم باشه بین مینی مم و ماکزیمم ترنسفر ریت نباید 70mb/s تفاوت باشه .به عبارت دیگه اون گراف خطی آبی رنگ باید یک سیر نزولی و صعودی منظم داشته باشه نه اینکه ناگهانی تا این حد پایین بیاد
اما دلیل پیشنهاد دادن گرفتن بک آپ و اف دیسک برای این بود که اطلاعات غیر ضروری و احتمالا فایل های خراب وحتی ویروس ها و ..... از روی سیستم پاک بشه و هارد با پارتیشن بندی جدید و سبکتر شدن از لحاظ حجم اطلاعات موجود بر هارد کارکردش بهبود پیدا کنه و لااقل از لحاظ نرم افزاری اطمینان باشه که هارد مشکلی نداره.
با تشکر از شما. ببخشید اف دیسک چیه؟؟؟
به نوع پارتیشن بندی از طریق داس.
نقل قول:
توی عکسی مه من می بینم :
Minimum = 35
Maximus = 77
Average = 60
ببخشید 70 مگ اختلاف از کجا اومد؟
======================
گرچه من فقط میانگین رو نگاه کرده بودم.هارد قبلی من هم از همین سری 21 با ظرفیت 320 بود که اونم میانگینش 63 -68 بود.
نقل قول:
درود
عکس رو اشتباه دیدید الن جان.
70/2 اختلاف هست که براتون در تصویر زیر مشخص کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید من اشتباه کردم.
من این یکی شات رو دیده بودم که مربوط به سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بوده.
منظروم این بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
=========
معذرت می خوام.