پاسخ: راهنمایی برای خرید کابل ساتا 3 !!!
چون شما قبلا یک پستی گذاشته بودید که تو اون پست متذکر شده بودین که هارد ساتا 3 رو به چیپ ساتا 3 مارول وصل نکنید که ارور crc میده و بهتره به پورت ساتا 2 اینتل وصل کنید ولی در صورتی که مادربرد شما چیپ اینتل ساتا 3 داره به اون وصل کنید مشکلی پیش نمیاد!!! اینو من قبلا خونده بودم!!
اقا امید لطفا راهنمایی کنید؟!
نقل قول:
اقا امید لطفا راهنمایی کنید؟!
کابل رو توضیح دادم . سوالات شما چرا همیشه تعدادش اضافه میشه .
نه اقا امید میخوام ببینم این مطلب بالایی که عرض کردم در رابطه با پست قبلا شما صحیح هست یا نه؟!
نقل قول:
نه اقا امید میخوام ببینم این مطلب بالایی که عرض کردم در رابطه با پست قبلا شما صحیح هست یا نه؟!
شما کابل ساتا 3 تهیه کنید . تست کنید .
خلاصه نفرمودید این مطلب مربوط به شما بوده یا نه ؟! ضمنا قیمت کابل ساتا 3 خوب چند هست؟! با تشکر از جوابهای خوب شما!!
حضور ذهن ندارم چنین حرفی زده باشم . من روزانه سوالهای زیادی رو پاسخ میدم . قیمت کابل هم بستگی به فروشنده دارد . فکر نمیکنم بالای 5-6 هزار تومن باشه .
کابل ساتا 3 موجوده اصل
از روی مادربورد گیگا برداشته شده
پاسخ: راهنمایی برای خرید کابل ساتا 3
سلام اقا امید من امروز کابل ساتا زرد رنگ گیره دار خریدم 1000 تومان از همانجایی که سیستمم رو خریده بودم و گفت جنس خوبی الان که به پورت ساتا 3 چیپ مارول نصب میکنم ویندوز سون بالا میاد اما ویندوز ایکس پی دقیقا تا صفحه لود بوت میشه و یک دفعه بلو اسکرین سریعی میاد و سیستم ریستارت میشه میخواستم بدونم ایراد از چیپ مارول هست یا کابل من؟!ضمنا روی پورت ساتا 2 ویندوز ایکس پی و سون بوت میشوند!!!
پاسخ: راهنمایی برای خرید کابل ساتا 3
نقل قول:
سلام اقا امید من امروز کابل ساتا زرد رنگ گیره دار خریدم 1000 تومان از همانجایی که سیستمم رو خریده بودم و گفت جنس خوبی الان که به پورت ساتا 3 چیپ مارول نصب میکنم ویندوز سون بالا میاد اما ویندوز ایکس پی دقیقا تا صفحه لود بوت میشه و یک دفعه بلو اسکرین سریعی میاد و سیستم ریستارت میشه میخواستم بدونم ایراد از چیپ مارول هست یا کابل من؟!ضمنا روی پورت ساتا 2 ویندوز ایکس پی و سون بوت میشوند!!!
سون میتونه تطبیق بده خودش رو با درایور چیپست مارول ولی xp نمیتونه . یا باید ویندوزت رو repair کنی یا از اول نصب کنی /