یه سوال دیگه ؟
اگه ما دو تا 1gb داشته باشیم و اینا در حالت dual باشن و یه 1gb دیگه کنار اینا بندازیم (جمعا 3gb) تکلیف چیه یعنی اون دو تا 1gb از حالت dual در میان یا اینکه اون دو تا dual میمونن و فقط 1gb به رم اضافه میشه ؟
اگه میشه توضیح بدید.
Printable View
یه سوال دیگه ؟
اگه ما دو تا 1gb داشته باشیم و اینا در حالت dual باشن و یه 1gb دیگه کنار اینا بندازیم (جمعا 3gb) تکلیف چیه یعنی اون دو تا 1gb از حالت dual در میان یا اینکه اون دو تا dual میمونن و فقط 1gb به رم اضافه میشه ؟
اگه میشه توضیح بدید.
نه يك دوئل داري و يك تك گيگ
اول از دوئل استفاده مي كند البته بايد روي قسمت 1 و 3 توي دفترچه مادربردت نگاه كن روي كدام اسلاتها بايد بگذاري تا دوئل اول كار كند
Some timings explication
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمن عرض خسته نباشید
من یه سیستم با مادر بردM3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP و سی پی یو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درام که یه رم دوالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم روش سوار کردم باقی مئارد خیلی مهم نیست.
مشکل من اینه که با اینکه هم مادر برد رم 1066 رو ساپورت و هم سی پی یو ولی هر کاری میکنم
نه به صورت دوال عمل می کنه و نه در نرم افزار های کنترلی رم ها 1066 نشون داده میشه.بلکه 800 نشون داده می شه
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه شات از تب های SPD ، Memory و Mainboard برنامه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بزار تا بررسی کنم .نقل قول:
در حال حاضر ، رم ها رو تو چه اسلات هایی از مادربورد گذاشتی ؟
بنا به توصیه خود راهنمای مادربرد در A1 و B1 البته جاشون رو هم عوض کردم فایده نداشتنقل قول:
ملاحظه می کنین که نوع رم رو PC2-6400 زده در حالی که PC2-8500 هستن
بببخشید یکی از عکس ها جا مونده
این هم رم دومنقل قول:
توی مشخصات نوشته دوال که خوب یعنی دوال چنل هست در مورد باس هم باید بری توی بایوس دستی تنظیم کنی
ابتدا به شما توصیه میکنم ، آخرین ورژن Bios برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]l رو حتما فلش کنید .نقل قول:
========================
اما در مورد مشکل اولتون که ، اشتباه میکنید ، در حال حاضر حافظه به صورت Dual Chanel شناخته شده :
در مورد مشکل دومتون هم ، اصل ماجرا اینه که ، رم شما فرکانس فرکانس 1066Mhz رو با استاندارد spd EPP ساپورت می کنه . چیپست NB مادربورد شما هم قادر به شناسایی و پشتیبانی از استاندارد Spd EPP نیست و فقط SPD با استاندارد JEDEC رو پشتیبانی می کنه ، که در حال حاضر بالاترین رنج SPD JEDEC در رم شما همون 5 5 5 18 800Mhz هست که در حال حاضر بدرستی توسط مادربورد شما شناسایی شده .
پیشنهاد بنده به شما اینه که در Bios مادربوردتون مقادیر مشخص شده رد عکس بالا رو به صورت دستی وارد کنید :
یعنی ابتدا DRAM Frequency رو به صورت دستی روی 1066Mhz قرار بدید و تایمینگ ها رو مطابق EPP2# و ، DRAM Voltage رو 2.2v یا 2.25V قرار بدید .
مرسی از زحمت شما
اگه ملاحظه بفرمائید در قسمت dc mode زده که unganged یعنی که دوال چانل برقرار نیست ولی با آپدیت بایوس این درست شد.
دارم سر به سر قسمت دوم میزارم.
با تشکر مجدد
سلام ..
همانطور که میدانید پردازنده های AMD کنترلر حافظه داخلی دارن. اما در Phenom دو کنترلر حافظه داخلی وجود داره که در دو حالت Ganged و Unganged کار می کنه . ( در حالت Dual Channel )
و اما تفاوت این دو :
1. در حالت Ganged ( همانطور که از ترجمه انگلیسیش هم مشخصه ) این دو کنترلر با هم کار می کنن.
2. در حالت Unganged این دو کنترلر مستقل کار می کنن. یعنی هر کدوم می تونن در کلاک کاری متفاوت باشن و یا دو کانال متفاوت را کنترل کنن.
بر اساس نتایج حالت Ganged در کارآیی تک هسته ای و حالت Unganged در کارآیی چند هسته ای بهتر عمل می کنه . نکته دیگه در این مورد تفاوت در پهنای باند بدست آمده هست : ( تست در نرم افزار Sandra )
اگر پچ جدید Sandra را نصب کنید مشکل تا حدودی حل میشه و اطلاعات دقیق تر بدست میاد .