پاسخ: تاپیک اختصاصی حافظه های کینگ مکس با قابلیت دفع حرارت نانو ترمال
سلام دوستان
به من بگید که چه تایمینگی باید برای این رمها تنظیم کنم که بدون مشکل در فرکانس 1600 کار کنه . چون سیستم من به صورت پیش فرض با این رم در فرکانس 1333 تنظیم میشه. فقط لطف کنید خیلی واضح توضیح بدید آخه من خیلی ناشی هستم!
ممنون
مشخصات سیستم من
cpu : 1055 amd
mb: asus m4a 88td v-evo /usb3
ram :2*2gig kingmax hercules
:Love-PCN~!:
من هم تقریبا همچین سوالی دارم !
یکی کمک کنه !
به نظر من تایمینگ 1600CL7.8.7.22 با ولتاژ 1.58 تایمینگ خوبی هست
دوستان میتونند تایممیگ ها و بازرده این رمهارو در ریویو این رمها مشاهده کنند
منون از آقای sepehrlp
ولی متاسفانه سیستم من با این تایمینگ بوت نشد:1. (28):
البته من این تایمینگ رو در حالت single تست کردم . چون یکی از ماژولها به مشکل خورد.
شما 1600 رو با تایمینگ 8 و ولتاژ اتوماتیک تست کنید احتمال خیلی زیاد جواب خواهید گرفت ؛ ولتاژ ذکر شده بستگی به ساختار قسمت تغزیه حافظه هم دارد و شاید برای پایداری باید ولتاژ بیشتری بدهید
موفق باشید
نقل قول:
شما 1600 رو با تایمینگ 8 و ولتاژ اتوماتیک تست کنید احتمال خیلی زیاد جواب خواهید گرفت ؛ ولتاژ ذکر شده بستگی به ساختار قسمت تغزیه حافظه هم دارد و شاید برای پایداری باید ولتاژ بیشتری بدهید
موفق باشید
ببخشید من خیلی آشنایی ندارم!!
منظور شما از تایمینگ 8 همون 8-8-8-24 هست ؟
و ولتاژ اتومات چی ؟ زمانی که فرکانس رو روی 1600 میزارم پیغام میده " اگه میخوای از ولتاژ قبلی استفاده کنی ok رو بزنید و اگر میخواهید به صورت اتوماتیک افزایش پیدا کنه cancel رو بزنید" منظورتون این هست?
یا اینکه توی dram voltge مقدار رو روی auto تنظیم کنم ؟
بله درسته ، در مورد ولتاژ هم DRAM Voltage رو روی اتوماتیک بزار تا خودش ولتاژ بده
باز هم بوت نشد متاسفانه!
روی کارتن این رمها برای فرکانس 1600 نوشته CL9 . یعنی باید با این تایمینگ توی 1600 بدون مشکل کار کنه دیگه درسته ؟
اگر من فقط فرکانس رو روی 1600 بزارم و به ولتاژ و تایمینگ کار نداشته باشم مشکلی پیش میاد ؟
کسی نیست اینجا ؟
یکی کمک کنه !
یکی از ماژولها که چند روز پیش مشکل پیدا کرده بود بردم گارانتی قرار شده تعویض کنند . اون فروشنده ای که ازش خرید کرده بودم گفت تایمینگ این رمهای 1600 رو باید دستی خودت تنظیم کنی وگرنه بعد از یک مدت کم خراب میشه ولی ازش پرسیدم که چه طوری تنظیم کنم درست حسابی توضیح نداد فقط گفت توی ستاپ سیستم هست (اینو که خودمم میدونستم!)
زمانی که سیستم بستم به این نکته دقت نکرده بودم و فرکانس رم ها 1333 و تایمینگ اون هم به صورت پیش فرض 9-9-9-24 بود که بعد از یک هفته یکیشون خراب شد .
حالا همونطور که در پست قبل هم گفتم اگر من فرکانس رو روی 1600 بزارم و لتاژ رو روی اتومات و به تایمنگ هم کاری نداشته باشم مشکلی وجود داره یا نه ؟
نقل قول:
کسی نیست اینجا ؟
یکی کمک کنه !
یکی از ماژولها که چند روز پیش مشکل پیدا کرده بود بردم گارانتی قرار شده تعویض کنند . اون فروشنده ای که ازش خرید کرده بودم گفت تایمینگ این رمهای 1600 رو باید دستی خودت تنظیم کنی وگرنه بعد از یک مدت کم خراب میشه ولی ازش پرسیدم که چه طوری تنظیم کنم درست حسابی توضیح نداد فقط گفت توی ستاپ سیستم هست (اینو که خودمم میدونستم!)
زمانی که سیستم بستم به این نکته دقت نکرده بودم و فرکانس رم ها 1333 و تایمینگ اون هم به صورت پیش فرض 9-9-9-24 بود که بعد از یک هفته یکیشون خراب شد .
حالا همونطور که در پست قبل هم گفتم اگر من فرکانس رو روی 1600 بزارم و لتاژ رو روی اتومات و به تایمنگ هم کاری نداشته باشم مشکلی وجود داره یا نه ؟
شما یک اسکرین شات از CPUZ و HW Monitor یا Everest بگذارید
ولتاژ رو روی 1.5 به راحتی با تاییمنیک 1600 کار میکنه
مین شما چیست؟
من از همین رمها استفاده میکنم مشکلی نیست