پاسخ: اطلاع رسانی درباره فلش های تقلبی و نحوه تعمیر آن ها - Fix Fake USB Flash
سلام
من برنامرو دانلود کردم.موقع اجرا اون آیکون U که گفتید نیومد!باید چی کار کنم؟
سلام به دوستان عزیز
هفته پیش رفته بودم تایلند قیمت لوازم الکترونیکی اونجا مثل ایران شاید یه ذره هم گرون تر بود
می خواست سوغاتی چند تا فلش بخرم یه فروشنده رو پیدا کردم که قیمت هاش مثل بقیه بود اما وقتی چونه زدم (چونه زدن رسم خرید از تمام فروشندگان تایلند است) راحت کوتاه اومد چهار تا فلش 8 گیگ به قیمت 11 تومان بعنوان سوغاتی و یه فلش 16گیگی! هم به قیمت 15 هزار تومان برای خودم خریدم(با مارک کینگ استون)- کلی هم ذوق کردم!! اما وقتی خواستم روزی فلش خودم اطلاعات بریزم چشمتون روز بد نبینه فقط حدود 1 گیگ اولی که روی فلش ریخته می شد قابل استفاده بود و بقیه اطلاعات خراب می شد خودم رو کشتم اما نتیجه ای نگرفتم یکی دو روز تو اینترنت سرچ کردم و به نتایج زیر رسیدم خواستم دوستان عزیز هم ببینند وشاید مشکلشون حل بشه
اگه خواستین عکس فلش قلابی رو ببنین یه سری به صفحه فیس بوک من بزنید "accmehdi@yahoo.com" مهدی دهقان پور
خوب حال بریم سراغ راه حل
اول یه سر به سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بزنید و نرم افزار CheckUDisk 5.0 رو دانلود کنید این نرم افزار فلش شما رو شناسایی می کنه و دو شماره VID , PID فلش تون رو به همراه مدل چیپ فلش بهتون می ده
بعد به سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه کنید و اون دو شماره PID , VID رو وارد کنید (اگه نمی تونید محتویان سایت رو بخونید نگران نباشید این آدرس را در باکس translate.google.com وارد کنید و ترجمه روسی به انگلیسی یا روسی به فارسی رو فعال کنید تا محتویات سایت براتون فراهم بشه)
سایت لیست فلش های مشابه این شماره ها رو براتون لیست می کنه توسط مدل چیپ و سایر مشخصات مدل فلش خودتون رو پیدا کنید توی آخرین ستون این جدول اسم نرم افزاری که می تونه فلشتون رو درست کنه اومده . اون عبارت را توی گوگل سرچ کنید بعد نرم افزارش رو دانلود کنید . روش کار این نرم افزار ها مشابه توضیح صفحه اول همین سایت است.
بعد از اصلاح فلش (نرمال سازی) فلشتون رو فرمت کنید و بعد حالش رو ببرید (فلش 16 گیگ kingston من فقط 1 گیگ ظرفیت داشت!!! بهر حال جای شکرش باقیه!!)
دوستان اگه در مورد تایپیک بالا سوالی داشتید به صفحه فیس بوک من mehdi dehghanpour - مهدی دهقان پور مراجعه کنید
راه حلي واسه فلش سوني وايو 32 گيگ هم دارين؟
نقل قول:
راه حلي واسه فلش سوني وايو 32 گيگ هم دارين؟
32g اکثراً قلابی هستند کاریش نمیشه کرد
البته 32 گیگ های ارزان و بی کیفیت ! وگرنه 32 گیگ درست حسابی زیاده البته با قیمت درست حسابی !
من یک 32g ترنسند دارم که اطلاعات روش کپی میشه ولی وقتی دربیاری و دوباره رو کامپیوتر وصل میکنیم هیچی توش نیست البته بعد فرمت همون 32g رو نشون داد لطفا بگید چیکار کنم
اونم تقلبیه ! کاریش نمیشه کرد !!!
بطور کلی همه فلشها رو میشه با پری فرمت کردن درست کرد چه تقلبی چه غیرتقلبی
باید با چیپ جنیوس مشخصات مموری را دربیارین
بعد ابزار مناسبش رو دانلود کنید و باهاش فلش مموری رو فرمت کنید
اگر تقلبی باشه مقدار واقعی اش بازیابی میشه
اگر هم اصل باشه low level format میشه و درست میشه
هم نرم افزارهاش و هم برنامه تشخیص و.... رو
اینجا در موردش اطلاعاتی گذاشته ام:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]