پاسخ: آیا فقط ضربه می تونه عامل ایجاد بدسکتور سخت افزاری باشه
نقل قول:
هاردی هم که نخواد خراب بشه نمیشه ! خدابیامرزه هاردهای نابودشده تون رو ! یه مکستور 60 داشتم دیگه دبلا نبود سرش آورده باشم !!! از ریست های متعدد تا تکان دادن شدید هارد حین کار !!!! و ... به خدا حتی یه بیت بد سکتور نگرفت !!!!
واقعا حیف مکستور واقعا هاردهای خوبی بود !
موافقم.
منم 60 گیگ مکستور داشتم و دارم... واقعا عالیه مقاومتش. بارها ضربه خورد اما یه ایراد کوچولو هم پیدا نکرد تو هر شرایطی کار می کرد و همچنان هم داره کار می کنه بسیار!!!
اما در عوض این محصولات جدید واقعا وضعشون خرابه. بخصوص مکستور که با این مشکلات وحشتناکی که هاردهای جدیدش پیدا کردن حسابی مخدوش شد.
نقل قول:
maxtore 500 GB من برا پسر خالم گرفته بودم با گارانتی vista پخش (فکر کنم همون الماس خاورمیانه باشه ) به
۶ ماه نکشید هارد detect نشد . اینم شد هارد ؟ جاش بهم یه HITACHI دادن خدا بخیر بگذرونه با Hitachi.
ویستا پخش میگفت یه سری ازین هاردهای maxtore بد در اومده تو بازار.
بیشترین عامل که من تو صدمه دیدن هارد دیدم و داشتم در حین کار کردن تکون یا ضربه شدیده.
هاردهای جدید خیلی زپرتی شدن من فعلاَ سامسونگ دارم راضیم :love:
گفتم واقعا یه زمانی هاردهای خیلی خوبی بود مکستور یادش به خیر با کوانتوم کل داشت ! که بعدها مکستور کوانتوم رو خرید و چند سال بعد سیگیت مکستور رو خرید و دیگه مکستور مکستور سابق نشد که نشد ! البته این نظر شخصی منه ! الان مدتهاست که دیگه طرف مکس نمیرم .
در مورد هیتاچی خیالت راحت هاردهای خیلی خوبیه و مطمعن ! مثل اون اذیت نمی کنه .
سلام :
اون زمانی که دور دور هارد 160 و 120 بود من خوشحال و خندان یک هارد 120 مکستور خریده
بودم و از پاساژ ایران اومدم بیرون ...
یک لحظه هارد از فاصله یک متری خورد زمین و در همون لحظه بود که هارد رفت هوا :1. (27): !!!
سیلندر هارد آسیب دید و دیگه مرد ...
ولی من تا بحال هیچ هاردی جز مکستور نخریدم ! :wink:
ولی کوانتومم ماله خوده ژاپن بود کیفیت ساختش خیلی خدا بود از حق نگذریم .
به مطلبی میخواستم تعریف کنم که یکم مربوط به تاپیک میشه :
من یکی از دوستام تو سوئده و یه هارد external داره که براش مشکل پیش اومد و هاردش از کار افتاده
برده یه خدمات کامپیوتری و طرف بهش گفته که ۴۸ ساعت هارد رو بزار توی فریزر انقباض خیلی زیاد
باعث میشه که احتمالا هاردت دوباره راه بیوفته و بعد فوراَ که وصلش کردی
احتمال داره تا ۳۰ دقیقه برات کار کنه و اطلاعاتت رو تو همون زمان کم بکش بیرون .
البته گفته طوری عمل کن که خیس نشه هارد
اینم اینکارو کرده و اطلاعاتش رو کشیده بیرون و هارد دوباره از کار افتاده.
اینجا کسی همچین کاری رو کرده ؟