ببین وقتی من رمم 1066 باشه و FSB 1600 نسبت FSB:DRAM میشه فکر کنم 3:4 که DRAM بالاتره ! حالا بالاتر باشه DRAM بهتره یا 1:1 باشن ؟نقل قول:
:1. (26):
Printable View
ببین وقتی من رمم 1066 باشه و FSB 1600 نسبت FSB:DRAM میشه فکر کنم 3:4 که DRAM بالاتره ! حالا بالاتر باشه DRAM بهتره یا 1:1 باشن ؟نقل قول:
:1. (26):
خب در این صورت که فرکانس RAM شما 800Mhz میشه ! مصلمه که تو این حالت ( fsb 400 (1600mhz همون ضریب 3:4 عملکرد بهتری داره .نقل قول:
نقل قول:
با این وجود میشه گفت که هر چی نسبت DRAM به FSB بالاتر باشه بهتره :1. (26):
ولی اگر نسبت FSB به DRAM بالاتر باشه کارایی فرقی نمیکنه یا به عبارتی FSB بلا استفاده میمانه :1. (26):
درسته مهدی جون ؟
:1. (40):
:give_rose:
کاملا اشتباه برداشت کردی ! ضریب DRAM:FSB فقط یه مالتی پیلر هست ! هیچ ارزش دیگه این نداره !نقل قول:
FSB بالاتر هست که پلتفورم های اینتل ، ضعف نبود مموری کنترلر رو در پردازنده ، جبران میکنه ! این مورد رو قبلا هم بررسی کردیم !
برای مثال میشه اینطور مثال زد که پهنای باند حافظه در حالت FSB 400MHZ و ضریب DRAM : FSB در حالت 1:1 به مراتب بهتر از حالت FSB 200MHZ و ضریب DRAM:FSB در حالت 2:1 هست ! در
این هر دو حالت فرکانس DRAM همون 400MHZ هست ، ولی پهنای باند حالت 1:1 تقریبا 25% بهتر خواهد بود .
ولی در صورتی که FSB در هر دو حالت برابر باشه ، اون حالتی که ضریب بالاتری برای DRAM رو داره ، بهتر عمل میکنه ! این مورد اصلا نیاز به بحث و بررسی نداره !
خوب منم منظورم همین بود اونی که گفتی که خیلی راحت میشه متوجه شد که به قول خودت 25% ......... :1. (38):نقل قول:
با تشکر:11():
پست واقعا عالی ای بود من که خیلی به دردم خورد
من یک رم دو گیگ A-Data 1066 دارم
ولی نرم افزار 3DMark Vantage میگه رمم 800mhz هست
اینم عکسش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصات سیستمم
من یک رم 2 گیگ A-Data 1066 دارم
مادربوردم asus p5kpl se هست.
گرافیکم zotac 250 gts هست.
سی پی یو من هم intel(r) pentium(r) daul cpu e2180 @2.00ghz هست.
green gp535a
دوست من فرکانس FSB پردازنده شما 800MHZ هست و هیچ گاه فرکانس کاری Memory Bus بیشتر از FSB بایاس نمیشه . شما برای رسیدن به فرکانس کاری نامی ماژول های حافظه ( 1066MHZ ) باید فرکانس FSB و تا حدی فرکانس هسته پردازنده رو اورکلاک کنید .نقل قول:
اگر مایل به انجام این کار هستید، از تب های SPD و Memory نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عکس بگیرید تا پروفایل مناسب رو براتون فراهم کنم .
بفرما