mohammad1985 (14-01-10)
کاربر شهرسختافزار
موافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم 60 گیگ مکستور داشتم و دارم... واقعا عالیه مقاومتش. بارها ضربه خورد اما یه ایراد کوچولو هم پیدا نکرد تو هر شرایطی کار می کرد و همچنان هم داره کار می کنه بسیار!!!
اما در عوض این محصولات جدید واقعا وضعشون خرابه. بخصوص مکستور که با این مشکلات وحشتناکی که هاردهای جدیدش پیدا کردن حسابی مخدوش شد.
mohammad1985 (14-01-10)
گفتم واقعا یه زمانی هاردهای خیلی خوبی بود مکستور یادش به خیر با کوانتوم کل داشت ! که بعدها مکستور کوانتوم رو خرید و چند سال بعد سیگیت مکستور رو خرید و دیگه مکستور مکستور سابق نشد که نشد ! البته این نظر شخصی منه ! الان مدتهاست که دیگه طرف مکس نمیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هیتاچی خیالت راحت هاردهای خیلی خوبیه و مطمعن ! مثل اون اذیت نمی کنه .
DX400
feryfrt (14-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اون زمانی که دور دور هارد 160 و 120 بود من خوشحال و خندان یک هارد 120 مکستور خریده
بودم و از پاساژ ایران اومدم بیرون ...
یک لحظه هارد از فاصله یک متری خورد زمین و در همون لحظه بود که هارد رفت هوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!
سیلندر هارد آسیب دید و دیگه مرد ...
ولی من تا بحال هیچ هاردی جز مکستور نخریدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (14-01-10)
ولی کوانتومم ماله خوده ژاپن بود کیفیت ساختش خیلی خدا بود از حق نگذریم .
به مطلبی میخواستم تعریف کنم که یکم مربوط به تاپیک میشه :
من یکی از دوستام تو سوئده و یه هارد external داره که براش مشکل پیش اومد و هاردش از کار افتاده
برده یه خدمات کامپیوتری و طرف بهش گفته که ۴۸ ساعت هارد رو بزار توی فریزر انقباض خیلی زیاد
باعث میشه که احتمالا هاردت دوباره راه بیوفته و بعد فوراَ که وصلش کردی
احتمال داره تا ۳۰ دقیقه برات کار کنه و اطلاعاتت رو تو همون زمان کم بکش بیرون .
البته گفته طوری عمل کن که خیس نشه هارد
اینم اینکارو کرده و اطلاعاتش رو کشیده بیرون و هارد دوباره از کار افتاده.
اینجا کسی همچین کاری رو کرده ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks