شما باید با یکسری برنامه کلاک کارتتو علی الخصوص فرکانس رمهای کارت گرافیکتو بکشی پایین
ATIWinflash.exe
RBE_121.exe
از سایت techpowerup قابل داولود هست
با عرض سلام
يکي از دوستاي من يه 4850 داره ديروز داشتيم Blur رو بازي ميکرديم که تو صفحه اولش يکم پر پر ميزد يه لحظه Alt +Tab رو زديم بعد سيستم هنگ کرد و تصاوير به صورت چهارخونه و نا منظم شد . سيستم رو رست کرديم ديگه سيستم بالا نمياد يعني وقتي رست ميکنيم چراغ مانيتور نارنجي ميمونه و تصوير نميده !!!!!!!!!
بعد يه گرافيک ديگه روش انداختيم (XFX 8800 GTS ) سيستم کار کرد سپس 4850 رو انداختيم اونم کارکرد!!!!!!!!!!!!
بعد از 4~5 دقيقه کارکردن بازم سيستم قاطي کرد و هنگ کرد !!!!!! . دوباره رست کردم سيستم بالا نيومد !!!!!!!
cmos رو هم پاک کردم ولي فرقي نکرد
گرافيک گارانتي نداره چيکار بايد بکنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید با یکسری برنامه کلاک کارتتو علی الخصوص فرکانس رمهای کارت گرافیکتو بکشی پایین
ATIWinflash.exe
RBE_121.exe
از سایت techpowerup قابل داولود هست
آخه اصلا سیستم بالا نمیاد در ضمن من که این کارتو اورکلاک یا دستکاری نکردم .
این سری کلا مزخرف بود و به زور در کلاک بالا کار میکنه clock رو که کم کنی ضعیف میشه ولی خوب کار میکنه
سیستم بالا نمیاد . چجوری با این نرم افزارها کارکنم
با تشکر
گرافیک را روی یک سیستم دیگه تست کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه از سالم بودن کارت با تست روی یه سیستم دیگه مطمئن بشید. با آپدیت درایورهای مین و کارت گرافیک مجددا روس سیستم مورد نظر تست کنید.
مشکل همینجاست که کسی از دوستام پاور بالای 600 وات نداره
واجب نیست حتماً 600 وات باشه ... شما تست کن ، فقط همین
یه دونه 580 گرین هست و اون دوتا 6 پین و یه 8 پین (برای برق مادربورد) داره آیا میشه از 8 پین برای گرافیک استفاده کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks