دوست عزیز خروجی پاور یه 24 پین و یه هشت پین داره ( تو بعضی مدلهای قدیمی تر 4 پین )
مال مادربرد رو شما وصل کن ، اگه واسه گرافیک خروجی گذاشته وصل کن ، وگرنه از تبدیلهایی که تو بیرون میفروشن استفاده کن
Printable View
دوست عزیز خروجی پاور یه 24 پین و یه هشت پین داره ( تو بعضی مدلهای قدیمی تر 4 پین )
مال مادربرد رو شما وصل کن ، اگه واسه گرافیک خروجی گذاشته وصل کن ، وگرنه از تبدیلهایی که تو بیرون میفروشن استفاده کن
دوستان گرافیک رو با یه پاور 580 گرین تست کردم . این پاور دوتا 6پین داره واسه همین بعد از روشن کردن سیستم نوشت که گرافیک توان کافی نداره و باید یک 6 پین و یک 8 پین واسه تغذیه استفاده بشه و بعد از این پیغام سیستم رو رست کردم و باز هم همون مشکل همیشگی که چراغ مانیتور نارنجی موند
به شرکت گارانتی اهتمام هم زنگ زدم گفتند ما تامیر نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آیا جایی هست که من بتونم اینو بدم واسم تامیرش کنند ؟
با تشکر از همه دوستان
اگر میتونی روی یک سیستم دیگه با یک پاور قویتر امتحان کن .
اول روی سیستم خودم تست کردم و این پیغام رو داد سپس پاور خودم رو (Memonex 600w) رو انداختم بازم همین اخطار رو داد در حالی که قبلا هم این تست رو با دوتا 6 پین با پاور خودم انجام داده بودم ولی چنین اخطاری نداده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (27): بعد بردم خونه دوستم و در اونجا هم با هر دوتا پاور تست کردیم که در اونجا هم اخطار نداد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1. (27): و چراغ مانیتور نارنجی بود
یک پاور جدا رو با اتصال سیم سبز و مشکی روشن و فیشهای PCIE رو بزن به گرافیکت و سیستمت رو با یک پاور دیگه روشن کن . نتیجه رو بهم بگو
اتفاقا می خواستیم این کارو بکنیم ولی راستشو بخواین ترسیدیم که بدترشه
یعنی به نظر شما اشکال از پاور هست که نمیتونه توان کافی رو به کارت بده ؟
امتحان کنید . ضرر نداره
با دوتا پاور هم تست کردم و بازم هم همون مشکل وجود داره :1. (27):
کدوم شرکت گارانتی میتونه اینو تعمیر کنه ؟
سازگار میتونه ؟
نه جنسهای شرکت دیگه رو تعمیر نمیکنند . یکسر بیار دریا ببینم دوستان میتونند برات کاری کنند
من تبریز هستم
منظورتون دریا کامپیوتر هست ؟