این عکس رو از AMD Over Drive گرفتم چند تا چیز مشکوک توش دیدم دورشون خط کشیدم می شه بگید چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این عکس رو از AMD Over Drive گرفتم چند تا چیز مشکوک توش دیدم دورشون خط کشیدم می شه بگید چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چیز مهمی نیستنقل قول:
این برنامه ها نمیتونند خیلی از ولتاژها و دماها رو شناسائی کنند و یه اعداد عجیب غریب نشون میدن :wink:
خیلی بعید اتفاق میافته که یه مادربرد از همون استانداردهای یک برنامه عمومی مثل AOD برای خروجیهاش پیروی کنه
بهتره برای چک کردن ولتاژها و دماها از برنامه مخصوص مادربردتون استفاده کنید :give_rose:
هیت سینکها مشکلی نداشتند . برنامه ای برای اندازه گیری دمای چیپستها وجود نداره ؟
پاور هم عوض کردم هیچ تاثیری نداشت .
سلام دوست عزیز.
احتمال میدم مشکل از رم دستگاهتون باشه که با مادربرد درست ست نمیشه و کلا چند مورد با سری c45 برخورد داشتم که با رم 1333 مشکل داشت و نیاز به تنظیمات خاصی در تایمینگ داشت.
اما مشکل بیشتر تو کرش کردن و هنگ کردن بود.(ممکنه مورد شما استثنا باشه)
اگه تونستید سیستم رو با یک رم 1066 و یا dual channel 1333 2*1 تست کنید.
فعلا امکان استفاده رم دیگه ندارم احتمالا تا یک هفته دیگه . اگر میشه قضیه تایمینگ رو لطفا برام روشن بفرمایید . چون من زیاد اهل آورکلاک نیستم .
دوستم سیستم رو لازم داره و الان سیستمش دست من هست میخوام هرچی سریعتر نتیجه بگیرم که کدوم قطعه مشکل داره حد اقل بدم گارانتی (گارانتی سی پی یو و مادربرد ماتریکس هست ) . یک راه حل جامعی نیست بتونم همه چی رو تست کنم . در ضمن تو شهرمون از همه تعمیرکارها پرسیدم و نتیجه نگرفتم .
همونطور که قبلا توضیج دادم و آور کراکر عزیز هم فرمودند احتمال اینکه مشکل از رم باشه خیلی کمه چون سیستم کرش نمیکنه ، خاموش میشهنقل قول:
شما اطمینان دارید که پاور و گرافیکتون سالمه و سیستم شات داون میشه اگر اینگونه باشه احتمال بسیار قوی مشکل از مین باید باشه
بهتون تسلیت میگم چون الان مادربرد رو میفرسید گارانتی میره اونجا روشنش میکنن میبینن تصویر میده دو مرتبه براتون میفرستند ، میبندین رو سیستم باز همین مشکل رو دارید:lol:
1-بله دو تا گرافیک رو از رو سیستمهای دیگه که کار میکرد برداشتم و پاور هم یکی دیکه استفاده کردم( 450 سیلور استون ) ولی فرقی نکرد . البته فقط در بازی ها خاموش میشه و جدیدا با AOD استابلیتی اون رو امتهان کردم هنگ کرد مجبور به ریستارت دستی شدم .
2- اگه موارد رو کامل برای گارانتی بنویسم بازم ببینند سالمه بر می گردونند ؟
1- پاور سیلور استون پاور خوبیه ، در زمانی که aod در حال تست بود دمای cpu تا چند بالا رفت ؟نقل قول:
2- به احتمال 99%
ببین دوست عزیز اگر الان بهتون بگم مشکل این مین چیه باز دوستان بهم معترض میشن که دارم یه برند و خراب میکنم و اله بله جیم بله :lol:
ولی چاره ای نیست نگم شما بیخود کلی هزینه و زمان میگذارید و به نتیجه هم نمیرسد
مشکل شما از مدار تغذیه زاغارت این مادربرد هستش ، موقع تست دستتون رو روی ماسفتها مدار بگذارید تا بفهمید چی میگم
احتمال قوی سوکت و سیم 4 رشته پاور هم موقع تست گرم میشه
شما یکی از هسته ها رو خاموش کنید و یا ولتاژ رو پائین بیارید و پردازنده رو داون کلاک کنید به احتمال قوی کل مشکلاتتون تو زندگی حل میشه :wink:
راه حل هم یا اینه که با این وضعیت 3 هسته یا کلاک پائین با سیستمتون کار کنید و یا اینکه مین یا cpu رو عوض کنید ( cpu ضعیفتر یا مادربرد قویتر تهیه کنید )
1- فکر می کنم من تو AOD اشتباه کردم تو اون قسمت تست به جای استارت زدم aply که هنگ کرد .
2- یکی از هسته ها هم خاموش کردم ولی بازم همونه . مس فتها هم داغ نبودند و همین طور 4 تا سیم که فرمودید .
اگه رم واسه تست ندارید,سعی کنید فرکانس پیشفرض رو پایین بیارید,رو 1066 ست کنید و دوباره تست بگیرید.