داداش وصل کردم الان که سیستم بالا بود نو سیگنال مید نمیدونم چرا:1. (28):نقل قول:
Printable View
داداش وصل کردم الان که سیستم بالا بود نو سیگنال مید نمیدونم چرا:1. (28):نقل قول:
موقع بوت هم تستی بزن . فقط کابل dvi رو جدا کن از کارت گرافیک .
کابلHDMI را از کامپیوتر خود به تلویزیون وصل کنید.
اگر نیاز است یک آداپتور یا تبدیل کننده را برای این کار به کابل وصل کنید.
به جز زمانی که کامپیوترتان خروجیHDMI دارد، زمان هایی که از تبدیل کننده استفاده می کنید کابل باید از خروجی کارت صدا نیز به تبدیل کننده HDMI برود چون این سیستم، صدا و تصویر را هم زمان منتقل می کند.
کامپیوتر خود را روشن کنید و برای نمایش دادن آن بر روی تلویزیون مراحل زیر را انجام دهید:
از منوی استارت ویندوز به Control panel بروید، دوبار روی Display کلیک کنید و روی تبSettings کلیک کنید.
کتاب راهنمای تلویزیون، لیستی از رزلوشن هایی که پشتیبانی می کند را به همراه میزان آن ها نوشته است.
در تبSettings تنظیمات مربوط به رزلوشن را تنظیم کنید و برای تنظیم میزان آن به تب Advanced بروید.
اگر می خواهید از تلویزیون به عنوان مانیتور دوم استفاده کنید، باید تنظیم کنید که ویندوز چگونه از آن استفاده کند، این کار را با انجام تنظیمات مربوط به کارت گرافیک انجام دهید.
بیشتر کارت گرافیک ها حالت “Clone” یا “Mirror” را ارائه می دهند که هر دو صفحه نمایش محتویات یکسانی نشان می دهند.
همچنین حالتExtended Desktop اجازه می دهد تا هر مانیتور به طور مستقل کار کند.
داداش نگاه عکس کن:1. (27)::give_rose:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب چه کردی ؟
هنوز انتخاب نکردم الان دو تا m2394 a هست وقتی hdmi زدم تو کتالیست کنترلر هم همینطور:1. (27):نقل قول:
هر دو رو تست بزن .نقل قول:
داداش یه مشکلی پیش اومد من همونطور که dvi وصل بود این hdmi هم وصل کردم ک دو گزینه شد من اول رفتم داخل کنتررل گارت گرافیک display 2 رو انتخاب کردم اما هنوزداخل ویندوز انتخاب نکرد بودم ک در همون حال که dvi و hdmi با هم وصل بود صفحه همه چیزش رفت و فقط پس زمینه موند حتی ایکنهای پاین ویندوز و تا وقتیم hdmi رو در نیارم بر نمیگرد حال اول وقتیم وصل هنور رو hdmi تصویر ندار:1. (27):نقل قول:
ببخشید داداش.من مانیتورم HDMIنداره و از DVIاستفاده میکنم.رزولوشن اصلی مانیتور 1920.1200هست.کابل DVIرو نگاه کردم الان (DVI-D(Single Link هست(کابل همراه مانیتور بود).اگه کابل Dual Linkبخرم چه تفاوتی ایجاد میکنه تو تصویر؟نقل قول:
خوب کابل duak . link از کیفیت بالاتری پشتیانی میکنه:give_rose:نقل قول:
ظاهرا که اینطوره.ولی مانیتورم با همین کابل Single link کیفیت خوبی داره.اگه Dualباشه چی میشه؟چه تغییری میکنه؟نقل قول: