سلامنقل قول:
خوب هستین؟همونطور که فرموده بودین هارد رو با برنامه low level format کردم.خب لطفا الان بفرماید چیکار کنم که کارم خیلی گیره
Printable View
سلامنقل قول:
خوب هستین؟همونطور که فرموده بودین هارد رو با برنامه low level format کردم.خب لطفا الان بفرماید چیکار کنم که کارم خیلی گیره
دوباره شات بگیرید .نقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باشه،بفرماییید که یه پارتیشن واسش درست کنم و ویندوز نصب کنم تو سیستم خودم اینکارو بکنم یا اگر تو سیستم دیگه باشه اشکال نداره، که ازش شات بگیرم؟نقل قول:
اگر روی هارد اطلاعات بریزیذ دقیقتر میشه نظر داد .نقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام اینها تستهای جدیدی هست که فرمودین بگیرم
اکسس تایم بالاست . باز هم نوسان دارید .
چیکار باید بکنم؟آیا راهی هست که درستش کنیم یا نه باید بره گارانتی؟نقل قول:
ببرید گارانتینقل قول:
ممنونم از راهنماییتوننقل قول: