پاسخ: نجات کارتهای Hd 4850 با فن .....
نقل قول:
اشتباه نکن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این جزئیاتش هست ! آخه برای من اورکلاک ادیشن هست نه معمولی ! :whistle:
حالا اگر این بایوس را بریزم مشکلی براش پیش نمیاد ؟ :1. (40):
منظورت اينه كه خودت اوركلاك كردي ديگه ؟ يا از اول كلاكش همين بوده ؟ اگه بريزي دماش كه پايين نمياد هيچ ، اوركلاكشم ميپره !:1. (38):
نقل قول:
تازه این برنامه ی وین فلش که اجرا نمیشه و اسمش هم هست :
خب اين برنامه براي كارتهاي ATi هست ، كارتهاي nvidia از يه طريق ديگه بايد بايوس رو بريزي ، كلا شما بيخيال شو ، اين روشو واسه كارتهاي ATi گفتم مخصوصا 4850/4870
نقل قول:
:rofl:
اینجوری که آدم مغزش میاد تو دهنش به خاطر صدای زیاد پنکه :1. (27): و بعد از یه مدت کل قطعات با گرد و خاک میشن یکی :1. (38): به نظر من باید یک واتر کولینگ خرید و تمام قطعات را مثل CPU RAM NB VGA را با آب خنک کرد :yes:
در این حالت تمام قطعات دمای یکسانی دارند و فقط 2 فن در سیستم شما کار میکنه یکی پاور و یکی فن رادیات :1. (38):
:give_rose:
والا من وقتی هدست میذارم هیچ صدایی نمی شنموم...در مورد خاک گرفتن هم ماهی یه بار یه باد توش میگیرم میشه مثل اولش...یه هر حال برای من اینطوری هم راحتتره هم بصرفه تر!:1. (38):
نقل قول:
والا من وقتی هدست میذارم هیچ صدایی نمی شنموم...در مورد خاک گرفتن هم ماهی یه بار یه باد توش میگیرم میشه مثل اولش...یه هر حال برای من اینطوری هم راحتتره هم بصرفه تر!:1. (38):
شما اگر همیشه هدست بزاری بعد از یه مدت تو شنواییت تاثیر میزاره و گوشت ضعیف میشه خو من هم از هدست استفاده کردم واسه بازی کردن که گوشم بعد از یک ماه سنگین شد !!! :1. (28):
اینو من نمیگم دکترا هم میگن :yes:
نقل قول:
خب اين برنامه براي كارتهاي ATi هست ، كارتهاي nvidia از يه طريق ديگه بايد بايوس رو بريزي ، كلا شما بيخيال شو ، اين روشو واسه كارتهاي ATi گفتم مخصوصا 4850/4870
خوب کاری نداره برنامه ی مخصوص Nvidia را بگو چیه ؟:1. (38):
کارتم فابریکی فرکانس هسته اش 700 و مموری هم 1900 هست :yes:
؟
نقل قول:
الان این کارت های HIS 4850 که با این فن فروخته میشن کاره Lion Computer هست یا اورجینال توسط شرکت اصلی سوار شده ؟
با سلام
جوابی که من از خودشون گرفتم
نقل قول:
درود
علیرضا جان خودمون این کار کردیم و خود شرکت این کار رو نکرده :
در ضمن این رو برای همه دوستان اعلام میکنم که ما از تمام امکانات این فن استفاده نکردیم و یه سری هتسینگها بود که روی رمها قرار میگیره و این رو مطمئنم که خنکترش میکنه :