پاسخ: مشکل هنگ کردن و بهم ذیختن رنگها در صفحه مانیتور
نقل قول:
من اگه هدسینک ارجینال گرافیک و باز کنم و به جاش یک فن نصب کنم گارنتیش باطل نمیشه ؟
اگه امکانش هست چند نمونه از این فن ها رو برام تصویرشو بذارین
بله ، چون کارت دستکاری میشه
شما یه فن کوچیک از بیرون تهیه کنید ، با یه قطره چسب قطره ای می تونید خیلی راحت روی کارت سوارش کنید ( من روی 5 تا از گرافیکام اینکار رو انجام دادم و مابقی فن دار هستند ) یا اینکه با پیچ ببندید ، اما چون پیچ هیت سینک رو خط دار می کنه برای گارانتی میتونه مشکل ساز بشه !
نقل قول:
بله ، چون کارت دستکاری میشه
شما یه فن کوچیک از بیرون تهیه کنید ، با یه قطره چسب قطره ای می تونید خیلی راحت روی کارت سوارش کنید ( من روی 5 تا از گرافیکام اینکار رو انجام دادم و مابقی فن دار هستند ) یا اینکه با پیچ ببندید ، اما چون پیچ هیت سینک رو خط دار می کنه برای گارانتی میتونه مشکل ساز بشه !
چند نمونه از این فن ها رو تصویرشو اگه دارین واسم بذارین اگه بفرستم گارانتی بگم خیلی داغ میکنه به طوری که بعد حدود 10 دقیقه هنگ میکنه واسم فن میذارن
و اینکه اگر رو در کیس یک فن 12 سانتی نصب کنم میتونه کارساز باشه
گارانتی گیگابایت باید بهتر باشه شما ور نرو به کارت همونجور ببر گارانتی وگر نه گیر میدن برای من ایسوس بود بایه کارت که بردش نو بود ولی فنش ایراد داشت عوض کردن یعنی فنشو عوض کرده بودن درست شده بود پلم نبود فقط تبلیغ میکنن تعویض در جا اونم دو هفته طول کشید تا بره گارانتی وبرگرده اگه تهران باشی زودتر جوابتو میدن
نقل قول:
من تا حالا این صفحه آبی برام خیلی اومدهحتی بعضی وقت هایم گرافیک مانیتور در هم برهم میشه یا به عبارتی هنگ میکنه به نظر شما مشکل از کجاست
این صفحه مواقع زیر ظاهر میشه
وقتی در بازی تنظیمات رزولیشن رو روی 1080*1920 میزارم بعد از 10 دقیقه کرش میکنه (بازی روانه و گیری در این رزولیشن نداره ولی نمیذونم چرا کرش میکنه) به عنوان مثال در بازی مافیا 2 با تنظیماتهای و فیزیک مدیوم با وجود فریم 30 تا 40 ولی بعد از چند دقیقه رنگ های گرافیم با هم قاطی میشه و سیستم هنگ میکنه
اینم تصویر اون صفحه آبی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصات سیستمم
CPU:intel core 2 6320 1.86GHz 4m
اپیسیر (Ram:2*2G(4G
گیکابایت VGA:Geforse 9600 GT 1GB 256Bit
MB:gigabyte 965p S3
Speakers:Logitech S220
Monitor:LG W2261 VP
دوست عزيز شما با مونيتورتون مشكل نداريد؟ من شنيدم اين مونيتورها مشكل فني دارند
نقل قول:
من خودم 6 ماهه این مانیتور رو دارم کی گفته مشکل داره !!!!!!!:1. (18): اصلا ارور صفحه آبی چه ربطی به مانیتور داره ؟؟؟؟!!!!!!
نقل قول:
من خودم 6 ماهه این مانیتور رو دارم کی گفته مشکل داره !!!!!!!:1. (18): اصلا ارور صفحه آبی چه ربطی به مانیتور داره ؟؟؟؟!!!!!!
من كه نگفتم صفحه آبي به مونيتور ربط داره من اين خبر رو شنيدم و امروز هم خبرشو خوندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
گارانتی گیگابایت باید بهتر باشه شما ور نرو به کارت همونجور ببر گارانتی وگر نه گیر میدن برای من ایسوس بود بایه کارت که بردش نو بود ولی فنش ایراد داشت عوض کردن یعنی فنشو عوض کرده بودن درست شده بود پلم نبود فقط تبلیغ میکنن تعویض در جا اونم دو هفته طول کشید تا بره گارانتی وبرگرده اگه تهران باشی زودتر جوابتو میدن
گارانتی آواژنگه تا 2012 هم اعتبار داره امروز رفتم یک فن 12 سانتی گرین خریدم رو در کیس نصب کردم دما از 86 به 76 رسیده !
دمای گرافیک در حین پردازش تا چند درجه جا داره تا کم بشه؟
نقل قول:
نه مشکلی تا حالا نداشتم مشکل من از گرافیکه که در خین پردازش به دلیل هدسینک بودن و نداشتن فن داغ میکنه و در نتیجه یکهو هنگ میکنه
نقل قول:
چند نمونه از این فن ها رو تصویرشو اگه دارین واسم بذارین اگه بفرستم گارانتی بگم خیلی داغ میکنه به طوری که بعد حدود 10 دقیقه هنگ میکنه واسم فن میذارن
و اینکه اگر رو در کیس یک فن 12 سانتی نصب کنم میتونه کارساز باشه
تصویر خاصی از فن الان ندارم ، اما اگه یه سر به مغازه هایی که لوازم جانبی پی سی میفروشن برین و بگین یه فن واسه کارت گرافیک میخوام یا فن هایی که واسه پردازنده های پنتیوم تو موجود هستش بگیرین کارتون رو راه میندازه
در مورد گارانتی هم بگم که نه ، شاید رو سیستم خودشسون تست بگیرن و سیستم اصلاً هنگ نکنه و بجز معتلی چیزی براتون نداره ، مگر اینکه پاور سیستمتون مشکل داشته باشه ، پس با یه فن کوچیک شروع کن و بعد پاور و در آخر گارانتی
دما هم تا 80 مشکل ساز نیست ، ولی افت فریم رو خواهید داشت ، پس سعی کنید اول از همه با نصب فن دما رو به زیر هفتاد برسونید
نقل قول:
تصویر خاصی از فن الان ندارم ، اما اگه یه سر به مغازه هایی که لوازم جانبی پی سی میفروشن برین و بگین یه فن واسه کارت گرافیک میخوام یا فن هایی که واسه پردازنده های پنتیوم تو موجود هستش بگیرین کارتون رو راه میندازه
در مورد گارانتی هم بگم که نه ، شاید رو سیستم خودشسون تست بگیرن و سیستم اصلاً هنگ نکنه و بجز معتلی چیزی براتون نداره ، مگر اینکه پاور سیستمتون مشکل داشته باشه ، پس با یه فن کوچیک شروع کن و بعد پاور و در آخر گارانتی
دما هم تا 80 مشکل ساز نیست ، ولی افت فریم رو خواهید داشت ، پس سعی کنید اول از همه با نصب فن دما رو به زیر هفتاد برسونید
این تصویر گرافیک منه میشه راهنمایی کنید که کجاش فن نصب کنم