برند کارت گرافیک شما چیه؟
با عرض خسته نباشید به دوستان میخواستم عرض کنم که من یک کارت گرافیکی nvidia 9500gt دارم اما بعد از نصب داریو این کارت ویندوز من هنگام بالا آمدن هنگ میکنه من داریو جدید این کارتو هم دانلود کردم اما فایده ای نداشت از ویندوز xp سرویس پک 3 و 2 هم استفاده کردم بازم فایدهای نداشت اما ویستا رو نصب کردم جواب داد می خواستم علت این که این کارت تو XP جواب نمیده (یعنی هنگ میکنه) اما تو ویستا این جوری نمیشه رو بدونم
لطفا کمکم کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برند کارت گرافیک شما چیه؟
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 08-05-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
میشه بگین منظور از برند چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aiden00 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه زبون خودمونی یعنی مارکش چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز لطف کنید برای راهنمایی بهتر علاوه بر مارک کارت گرافیکتون ، سایر مشخصات سیستم یعنی مدل مادربورد ، مدل پاور و قدرت اون ، و ترجیحا مدل رم هم بنویسید.
یه ناهماهنگی بین درایورها وجود داره که اگه از نصب درست درایور گرافیک مطمئن هستید با آ پدیت درایور بقیه قطعات مشکلتون حل میشه.
عزیزان اکثر کارهایی رو که شما گفتید انجام دادم اما هیچ فایده ای نداشت اما چون ویستا به طور پیش فرض خودش کارت گرافیکو میشناسه این مشکل پیش نمیاد حتی بعد از نصب درایو و من حالا که با ویستا مجبورم کارکنم می فهمم که چه ویندوز مزخرفی هستش اما مشخصات کامل کارت گرافیکم :
9500GT 550M-1GB DDR2 nvidia xfx
RAM:2[apacer 2GB DDRll
MB:GIGAEP31DS3L
Power Microlab 500w
hard: GB sata maxtor 500
cpu: intel E 7300 Dual
یادم نرفته می خواستم بگم که داریو جدیده کارتمو با استفاده از اسکن nvidia دانلود کردم برای همین مطمئنم که درست دانلود کردم اما مثل یه نرم افزار داخل ویندوز نصب کردم (مثل بقیه داریو ها)چون تو اینترنت از یه روش عجیبی که سر در نیاوردم آموزش داده بود شاید با عکس بود بیشتر میفهمیدم
عزیزان من شخص واردی رو نمیشناسم که برم سراغش تمام امیدم شماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هزار ناله و آرزو سیستمونو ارتقا دادیم آخرشم بازم شکست خوردم
ولی بازم برای من که این همه پیام گذاشته بودین ممنونم
آخرین ویرایش توسط aiden00 در تاریخ 08-05-09 انجام شده است
ورژن درایوری رو که دانلود کردی دقیقا چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aiden00 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
182.50_geforce_winxp_32bit_english_whqlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما نه سی دی اصلی نه این درایو هیچکدوم فایده ای نداشت در ضمن یادم نرفته چیپ گرافیکم geforce هستش
آخرین ویرایش توسط aiden00 در تاریخ 08-05-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks