نوع و نسخه درایور دانلودی رو بنویسید
سلام خدمت همگی
من بخاطر ssd m.2 ویندوزم را عوض کردم تمام درایور ها را هم نصب کردم بغیر از گرافیک
درایور جدیدم را از سایت Nvidia گرفتم بازم نصب نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گرافیکم هم asus 1660ti هست
همین گرافیک روی ویندوز قبلیم بدون مشکل کار میکرد
ویندوزم 10 هست
نوع و نسخه درایور دانلودی رو بنویسید
To improve is to change. To perfect is to change often
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezaok2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیلد جدید ویندوز 10 را از سایت سافت 98 دانلود کنید . آخرین درایور هم از سایت Techpowerup دانلود کنید .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezaok2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیلد جدید ویندوز 10 را از سایت سافت 98 دانلود کنید . آخرین درایور هم از سایت Techpowerup دانلود کنید .
497.09-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-whql
- - - Updated - - -
چشم حتما دانلود میکنم
ممنون
خب توی ارور هم نوشته که نسخه DCH رو میخواید نصب کنید و سازگار نیست
باید نسخه استاندارد رو دانلود کنید
فرق خاصی بین DCH و استاندارد هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرچ کردم ولی نوشته که فرقی ندارن!
من الان DCH نصب دارم و میخوام برم روی استاندارد
مشکلی که نداره؟
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => MSI GeForce GTX 1660Ti Ventus XS 6GB OCRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB [ 4 x 8GB ] DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro 250GBHDD => 2x Western Digital Blue 4TBPSU => Cooler Master MWE 550W WhiteCase => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560x1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro ( Canary )
توی DCH کنترل پنل انویدیا نیست
البته میتونید از مایکروسافت استور هم دانلود کنید.
اگر هم نسخه استاندارد میخواید دوباره نصب کنید شاید بشه یا شاید ارور بده.
بهتره با DDU اول پاکش کنید بعد نسخه استاندارد رو نصب کنید.
A.Basir (14-12-21)
ممنون با نصب ورژن جدید ویندوزی که از سافت 98 گرفتم مشکلم حل شد همون درایوری که داشتم کار کرد که البته از سایت nvidia گرفته بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی
تاپیک قفل میشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks