COMODO اینترنت سکوریتی را نصب کنید . رایگان هم هست .نقل قول:
Printable View
COMODO اینترنت سکوریتی را نصب کنید . رایگان هم هست .نقل قول:
ببخشید، میشه این بار هر دو تا سوال رو جواب بدین؟!!!!؟؟!:give_rose:
1- آیا مانیتور من درست میشه؟
2- مطمئن ترین و بهترین سایت از نظر دانلود ویندوزی که فرمودید کدومه؟
1-فکر نمیکنم مشکلی داشته باشهنقل قول:
2- سافت گذر یا سافت 98
من خودم چون توی سافت 98 هستم و بهش اعتماد دارم :lol: همیشه از اونجا دانلود میکنم.نقل قول:
پیشنهاد من اینه که این نسخه رو نصب کنید ( خودم همیشه همینو نصب می کنم و خیلی هم پایداره) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نسخه های آپدیت شده ، خیلی زیاد دستکاری شدن و توصیه نمیکنم.
فقط بعد نصب بصورت قانونی فعال سازی کنید ( توی هر دو انجمن سافت 98 و سافت گذر هست) و بزنید آپدیت بشه تا دیگه مشکل امنیتی و ... نداشته باشید.
کومودو یه بدی که داره زیاد گیر میده و اگه پیکر بندی مناسبی نشه، روی مخ آدم میره ! خودم ایست اسمارت سکیورتی 9 رو دارم و خیلی خوبه.
کومودو اگه تنظیمات درست ست بشه خوب هست ، مخصوصا فایروالش که برترین فایروال جهان هست !
سلام رضا جان این نسخه ویندوز همون windows blue هستش؟
اسمارت سکوریتی 9 ضد بد افزار اینترنتی هستش یا آنتی ویروس هم هستش؟
بله ویندوز بلو هست (نسخه اصلی ویندوز 8.1 ارائه شده در 15 دسامبر 2014 توسط مایکروسافت)نقل قول:
بله هم آنتی ویروسه و هم فایروال داره یعنی ضدبدافزار کامل. کومودو هم ضدبدافزار کاملی هست. کومودو خوبیش اینه که رایگانه.
کومودو رو نصب کن چون رایگانه و خوبه.
لینک دانلود کومودو : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک دانلود آپدیت اولیه کومودو (ضروری ست) : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته باید پیکربندی بشه ، آموزش پیکربندی که بودش ، عکساش از سرورها حذف شده متاسفانه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون آقا رضا.
بعد یه سوال خدمت آقا امید عزیز و رضا جان هر کدوم تونستید جواب بدین ممنون میشم.راه دیگه ای نداره؟ چون مطمئنا اون یارو هم میخواد سخت افزاری درست کنه. اگه اطلاعاتی نیاز هست بگید من براتون گیر میارم.
یه sleeping dogs می خوام بازی کنم. اون مشکل پیدا کرده و بالاتر از رزولیشن مانیتور من اجرا میشه. اگه سخت افزاری و نرم افزاری راه حلی هست هر جور باشه درستش می کنم اونقدر هم بی عرضه نیستم که نتونم صحبت هاتون رو متوجه بشم.
یک بار بازی را انیستال کن دوباره نصب کن . احتمالا درست میشه .نقل قول:
همین کارو کردم.بعد رو بازی کلیک می کردم اجرا نمی شد.
بازی را کرک کردید ؟نقل قول: