ممنونم داداشم
یه سوال داشتم؟ فرکانس و ولتاژ پردازنده و کارت گرافیک رو از کجا باید تنظیم و کم کنم؟
و مورد دیگه اینکه کارت گرافیک معادل همین رو انداختم مشکلی نداشت
و مادربرد هم حتی یک سری فرستادیم گارانتی اما مشکل حل نشد
Printable View
ممنونم داداشم
یه سوال داشتم؟ فرکانس و ولتاژ پردازنده و کارت گرافیک رو از کجا باید تنظیم و کم کنم؟
و مورد دیگه اینکه کارت گرافیک معادل همین رو انداختم مشکلی نداشت
و مادربرد هم حتی یک سری فرستادیم گارانتی اما مشکل حل نشد
دوست من مشکلتون خیلی نادر هست چون قطعات با جابجایی درست کار میکنند شما باید بررسی کنید کدوم یک از قطعاتتون دچار این مشکل و باگ هستند شاید بردتون بااین کارت فقط مشکل داردنقل قول:
گیگابایت 8 مدل 730 داره که بعضی از آنها تا فرکانس بالا 1 گیگاهرتز آورکلاک هستندنقل قول:
اگر کارت شما یکی از این کارتهای آورکلاک شده باشد نسبت به مدلهای معمولی مصرف بالاتری داشته و مصرف آن میتواند مادربرد شما را با توضیحات داده شده با مشکل مواجه کند ( ممکنه کارت معادل که میفرمائید آور شده نبوده است )
لطفا مدل دقیق گرافیک کارتتون و کارت معادل که فرمودید را بفرمائید
اگر جعبه کارت در دسترس نیست و باز کردن کیس هم مشکل است لطفا یک اسکرین شات از gpu-z بگیرید و در تاپیک قرار دهید
با نرم افزار msi afterburner به راحتی میتونید فرکانس و ولتاژ گرافیک کارت را تنظیم کنید
والا من هم همینطور فکر میکنمنقل قول:
هر کاری کردیم نشد
مشکل اینجاست که این کارت گرافیک و مادربرد حدود چند ماه بدون مشکل باهم کار میکردن تا این داستان پیش اومد
نقل قول:
والا مدلش تا جایی که میدونم gt730 هست
این عکسهارو الان ازش گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
نقل قول:
والا مدلش تا جایی که میدونم gt730 هست
این عکسهارو الان ازش گرفتم
لطفا یک اسکرین شات از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بدیننقل قول:
دوست من آخرین راه که به ذهنم میرسه چون شما میگید چند ماه بدون مشکل بودن و کارت روی یه سیستم دیگه هم به خوبی کار میکنه به نظرم شما سیستمتون رو با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت بررسی کنید و اگه چیزی پیدا نکردین برای کار آخر یکبار ویندوزتون رو عوض کنید و از یک نسخه ی دیگه از این ویندوزتون که روی سیستم الان نصبه استفاده کنید شاید مشکل حل شه در نهایت هم اگه نشد کارتتون رو تعویض کنید دوست من.پی نوشت: البته تو این فصل خیلی بعید هست ولی شما دمای این کارت رو وقتی روی برد خودتون نصب می کنید هم یه بررسی کنید شاید بااین برد در هنگام کار دماش بالا برهنقل قول:
کارتتون کدوم از مدلهای زیر هست . پشت کارت رو چک کنید نوشته
GV-N730D5-2GI
GV-N730SL-2GL
GT730-SL-2GD3-BRK
دوست عزیز
بعضی موافع ایرادهای خیلی کوچیک که به نظر نمیاد مشکل زیادی درست میکنه مانند حرابی یکی از خروجی های گرافیک یا خود سیم یا خرابی سوکت
یه نظر بنده بهتر خروجی هم تست کنی و با یه کابل دیگه اگر میتونی خروجی دیگر را امتحان کن مثل تغییر خروجی dvi یا hdmi
یادم کارت یکی از دوستانم روی یک خروجی تصویر نمیداد و روی خروجی دوم بدون مشکل کار میکرد
امیدوارم مشکلت حل بشه