1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مشکل عجیب و اعصاب خوردن با صفحه آبی و ارور memory_managment
نقل قول:
اصلا لازم به ادیت نیست
1- با نرم افزار gpu-z یک بکاپ از بایوس فعلیتون بگیرید ( که اگر یه موقع به مشکل خوردید بتونید به وضعیت قبل برگردید )
2- در
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کارت گرافیکی خود را به دقت پیدا کنید ( فکر کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]باشه ) ، download now را بزنید
حالا این بایوس را با آموزشی که امید گرامی گذاشتند روی کارت بریزید. توجه داشته باشید که هر 2 بایوس را روی فلش بریزید که اگر مشکلی پیش آمد بتونید بایوس قبلی را مجددا پروگرام کنید
ببخشیذ من فرقی بین بایوس های آپدیت شده متوجه نمی شم آخه چیزی ننوشته مثلا این بایوس واسه کدوم مدله
اگه اشتباه باشه چی میشه؟
بعد
14.) Run the following command to get the adapter number no quotes please. "atiflash -i"
14b.) If you have not backed up your bios yet via GPU-Z above take this time to do it now using this commandatiflash -s 0 orig.rom where "0" is your adapter number!
15.) Prepare to flash your GPU using the following command substituting "0" with whatever device number your GPU is. and substitute xx with your .rom name.
16.) atiflash -f -p 0 xxx.rom
بعد تو این خط 16 14 اون عدد صفر متوجه نشدم باید جاش چی بزارم تا مرحله 16 انجام بدم تمام هست؟
بعد بین خط و هر خط باید فاصله بزارم مثلا اینحا بین کلمه و خطatiflash -f ؟
دوم اینکه نرم افزار atiflash رو ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کردم همین درسته دیگه ؟
الان پوشه ام این شکلی شده با اون رامی که شما معرفی کردید ؟
ببخشید تجربه ندارم صوالام خیلی ابتدایین:1. (28)::1. (28):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ببخشیذ من فرقی بین بایوس های آپدیت شده متوجه نمی شم آخه چیزی ننوشته مثلا این بایوس واسه کدوم مدله
اگه اشتباه باشه چی میشه؟
بعد
14.) Run the following command to get the adapter number no quotes please. "atiflash -i"
14b.) If you have not backed up your bios yet via GPU-Z above take this time to do it now using this commandatiflash -s 0 orig.rom where "0" is your adapter number!
15.) Prepare to flash your GPU using the following command substituting "0" with whatever device number your GPU is. and substitute xx with your .rom name.
16.) atiflash -f -p 0 xxx.rom
بعد تو این خط 16 14 اون عدد صفر متوجه نشدم باید جاش چی بزارم تا مرحله 16 انجام بدم تمام هست؟
بعد بین خط و هر خط باید فاصله بزارم مثلا اینحا بین کلمه و خطatiflash -f ؟
دوم اینکه نرم افزار atiflash رو ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کردم همین درسته دیگه ؟
الان پوشه ام این شکلی شده با اون رامی که شما معرفی کردید ؟
ببخشید تجربه ندارم صوالام خیلی ابتدایین:1. (28)::1. (28):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آخرین ورژن atiflash را از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنید ( لینک خودتون باز نشد که چک کنم همینه یا خیر )
اگر فقط یک گرافیک روی سیستمتونه باید تایپ کنید
atiflash -f -p 0 asus1.rom
اگر 2 تا گرافیک کارت داشتید با -i باید چک میکردید که هر گرافیک روی چه پورتیه بعد مثلا اگر گرافیک مورد نظرتون روی پورت 1 بود به جای صفر 1 را وارد میفرمودید
کار سختی نیست نیتتون را خالص کنید پروگرام کنید :wink:
نقل قول:
آخرین ورژن atiflash را از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنید ( لینک خودتون باز نشد که چک کنم همینه یا خیر )
اگر فقط یک گرافیک روی سیستمتونه باید تایپ کنید
atiflash -f -p 0 asus1.rom
اگر 2 تا گرافیک کارت داشتید با -i باید چک میکردید که هر گرافیک روی چه پورتیه بعد مثلا اگر گرافیک مورد نظرتون روی پورت 1 بود به جای صفر 1 را وارد میفرمودید
کار سختی نیست نیتتون را خالص کنید پروگرام کنید :wink:
نیما جان انجام دادم بعدش دیگه کارت تصویر نداد یعنی کلا هیچ تصویری ندارم حتی اون صفحه اول که مشخصات کامپیوتر هم میاد دیگه نمیاد ....چی شدش الان؟؟؟:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
نقل قول:
نیما جان انجام دادم بعدش دیگه کارت تصویر نداد یعنی کلا هیچ تصویری ندارم حتی اون صفحه اول که مشخصات کامپیوتر هم میاد دیگه نمیاد ....چی شدش الان؟؟؟:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
1- خون سردی خودت را حفظ گن هیچ اتفاق خاصی نیافتاده و به راحتی قابل برگشته
2- احتمالا بایوس با گرافیم مطابقت نداره باید برید توی لیست techpowerup که لینک دادم 3 مدل دیگه را هم دانلود کنید و بریزید روی فلش
3- احتمالا یک کارت گرافیک دیگه هم دارید درسته ؟ اگر اینطوره مدل اون یکی کارتتون را بگید تا ادامه بدیم
نقل قول:
1- خون سردی خودت را حفظ گن هیچ اتفاق خاصی نیافتاده و به راحتی قابل برگشته
2- احتمالا بایوس با گرافیم مطابقت نداره باید برید توی لیست techpowerup که لینک دادم 3 مدل دیگه را هم دانلود کنید و بریزید روی فلش
3- احتمالا یک کارت گرافیک دیگه هم دارید درسته ؟ اگر اینطوره مدل اون یکی کارتتون را بگید تا ادامه بدیم
ممنون که تو این شرایط همراهی می کنید :11():
متاسفانه با کارت دیگه هم تصویر نداد البته هر دو کارت را روی مادربرد قرار داره و روی اسلات دوم گداشتم
مدل اون کارت هم 9800 جی تی ولی از این برند های متفرقه است
بایوس کارت خودتون که قبلا روی همین کارت بود را میتونید با برنامه ادیتور بایوس amd سرعتش را به حالت دیفالت در بیارید و پروگرام کنید . اگر بایوسهای techpowerup جواب نداد .
دوستان با گداشتن کارت قبلی در اسلات اولی و کارت جدید در اسلات دومی تصویر گرفتم ولی چون جای کیسم کمه مجبور شدم هارد در بیارم حالا چظور بفهمم که مادر برد کارت شناخت؟بعد تو دستور ATI Flash حالا باید جای صفر چه عددی رو بزارم ؟رام بعدی که پیشنهاد می کنید کدام است؟
نقل قول:
دوستان با گداشتن کارت قبلی در اسلات اولی و کارت جدید در اسلات دومی تصویر گرفتم ولی چون جای کیسم کمه مجبور شدم هارد در بیارم حالا چظور بفهمم که مادر برد کارت شناخت؟بعد تو دستور ATI Flash حالا باید جای صفر چه عددی رو بزارم ؟رام بعدی که پیشنهاد می کنید کدام است؟
حالا باید اون دستور atiflash -i را بزنی یه لیست بهت میده که مشخص میکنه کارت 7770 روی کدام پورته
مثلا نشون میده که روی 1 هستش به جای اون صفر یک میزنی پروگرام میکنه
باید تست کنید ببینید کدومش بهش میخوره
اگر هیچ کدام نخورد همانطور که امید گرامی فرمودند میریم برای ویرایش بایوس قبلیتون
نقل قول:
حالا باید اون دستور atiflash -i را بزنی یه لیست بهت میده که مشخص میکنه کارت 7770 روی کدام پورته
مثلا نشون میده که روی 1 هستش به جای اون صفر یک میزنی پروگرام میکنه
باید تست کنید ببینید کدومش بهش میخوره
اگر هیچ کدام نخورد همانطور که امید گرامی فرمودند میریم برای ویرایش بایوس قبلیتون
اون دستور atiflash -i رو که می نویسم فقط 0 میاد یک کنارش نمیاد فک کنم یعنی کارت نشناخته درسته؟
نقل قول:
اون دستور atiflash -i رو که می نویسم فقط 0 میاد یک کنارش نمیاد فک کنم یعنی کارت نشناخته درسته؟
مدل کارت شناسائی شده چیست ؟
چون کارت 9800 ساخت amd نیست ممکنه توی لیست نمایش داده نشه