شرکت ایسوس گارانتی تابانقل قول:
Printable View
شرکت ایسوس گارانتی تابانقل قول:
این کارت مشکل GPU داره . دلیل اینکه کاری نمیکنند رو نمیدونم ولی شاید بتوننید از طریق انجمن صنفی اقدام کنیدنقل قول:
دلیلشون این که کارت مشکلی نداره راست میگن تو تمام تست های سنگین نرم افزاری هیچ مشکلی نداره اما تو بازی چرانقل قول:
شرکت هم نمیتونه بازی نصب کنه بشینه دوساعت پلی بده ببینه کی مشکل پیش میاد همین دیشب 3 ساعت بتلفیلد 4 بدون مشکل بازی کردم بعد این مشکل اومد در صورتی که دو روز پیش تو نیم ساعت سر همین بازی سه بار اتفاق افتاد و هر بار ریست کردم سیستم رو بدبختی من اینه تو تست ها مشکلی نداره اثبات کردنش گرفتاری شده
خدانکنه ادم گیر گارانتی های ایران بیوفته باید 2جفت کفش اهنی پاره کنه
من مانیتور خراب رو(نصف تصویر رفته بود )میگفتن سالمه بعد جلو خودم تست نمیکرد تو انجمن تایپیکشم موجوده... این که دیگه قابل تشخیص نیست مشکلش...
مشکل شما رندومه . البته احتمالا ایراد هر چی بگذره در زمان کمتری اتفاق میوفتهنقل قول:
شما ببین با برنامه furmark کارتت 15 تا 20 دقیقه جواب میده یا نه
15 دقیقه چیه 1 ساعت بود اخ نگفت فقط و فقط رو بازی این مشکل پیش میاد یک بارم با ماین اتریوم تست کردم شد هر چند یه مدت ریست میشد میگفت درایور ریست یعنی همون هنگ تو بازی اتفاق می افتد ولی اینبار هنگ نمیکنه سیستم فقط صفحه میره میاد و خوب میشه نیاز به ریس نیست بدبختی اینه برم بگم با ماین تست کنید بیان بگن ماین گارانتی باطل میکنهنقل قول:
نقل قول:
سلام
چک کردین واسه ویندوز یا درایور نباشه؟
پیام درایور ریست ، احتمالا یا مربوط به ویندوز هه یا مربوط به درایور .
به نظرم یه بار آخرین ویندوز (من آخرین نسخه ی windows 10 1809 enterprise x64 را از p30download دانلود کردم ، خوب هه) را با آخرین درایور (اونم حتما از سایت مادربرد . البته من درایورهام رو هم باز از سایت p30download دانلود میکنم که مشکلی ندارن . البته واسه من amd نیست) دانلود کنین و یه بازی به روزی که قبلا توی یه سیستم و همون نوع ویندوز جواب داده ، نصب کنین و تست کنین ببینین چی میشه؟
اگه باز جواب نداد ، با نرم افزار msi after burner مثلا 300 مگاهرتز از کلاک هسته و 300 مگاهرتز هم از کلاک حافظه کم کنین ، بعد بازی رو پلی کنین ببینین نتیجه چی میشه؟
اگه اینا نبودن ، به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هه . احتمالا یا پاور مشکل داره (که میگین نداره) یا گرافیک .
سلام بعد تمام تست ها فهمیدم مشکل از ویندوز 10 من بود چون گفتم تو دوتا سیستم انجام دادم سیستم اول مال سر کار بود که همون ویندوز تو خونه نصب کردم ولی هر چی اپدیت میکنم ویندوز رو مشکل حل نمیشه ویندوز از سایت سافت نود و هشت گرفتم الان ویندوز 8.1 کنار ویندوز 10 نصب کردم بدون مشکل بازی میکنم الان بدبختی اینه حدود 16 تا بازی جدید رو ویندوز 10 نصب که سیو هام هم هست همه هم نسخه fit girl تو ویندوز 8.1 هر چی سیو کپی میکنم کار نمیکنه و تمام بازی ها از اول اومده امکان نصب همه هم روی هشت نیست نمیودونم چرا ویندوز ده اینجوری شده و میترسم باز ویندوز ده نصب کنم همین مشکل داشته باشهنقل قول:
ویندوز کرک شده است دیگه .نقل قول:
آره کرک شده اپدیت هم کردم همون مشکل رو داره بازی رو سیستم ویندوز 10 هنگ میکنه رو هشت و یک خوبه