سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadghadami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات مادربرد و کارت گرافیک رابنویسید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadghadami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات مادربرد و کارت گرافیک رابنویسید .
mehrdadghadami (09-08-21)
ax370 gaming gigabyte
1070Ti
پیشنهاد میکنم بایوس دستگاه را اگر جدیدتر داره اپدیت کنید . فقط دقت کنید بایوس های خیلی جدید برای پشتیبانی از پردازنده های جدید هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadghadami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بحث درایور هم حتما اگر درایور روی درایور نصب کردید با DDU حذف و درایور جدید نصب کنید .
حتما از دو کابل دیگه هم تست کنید .
اپدیت کردم هنوز مشکل هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه وقتی تصویر نمیده دکمه پاور رو نگه میدارم هیچی نمیشه
حتما باید برق پاور رو قطع کنم یه مانیتورو جدا کنم بغد که سیستم روشن شد مانیتور رو وصل کنم
بایوس هم اپدیت کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadghadami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان تست با گرافیک دیگری دارید ؟
mehrdadghadami (11-08-21)
بایوس اخرین ورژنش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر گرافیک دیگه ایی نیست
هنوز مشکل رو دارم
کلا سیستم رو دو مانیتوره خاموش که میکنم وقتی روشن میکنم نه تصویر میده نه دکمه های کیبور برق میاد با دکمه ی کیس هم نگه میدارم نه ریست میشه نا خاموش میشه حتما باید با دکمه ی پاور برق رو کامل قطع کنم یه مانیتور رو چدا کنم بعد دوباره روشن کنم باز مانیتور دوم رو وصل کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks