دور فن بردی بالا ؟دمای gpu حين اين اتفاق طبق ريوا چند گوشه تصوير ميزنه؟ پاور فعلا برات جواب ميده ولی اگر اتفاقات نا خوشايندی افتاد به کسی فحش نده
Printable View
دور فن بردی بالا ؟دمای gpu حين اين اتفاق طبق ريوا چند گوشه تصوير ميزنه؟ پاور فعلا برات جواب ميده ولی اگر اتفاقات نا خوشايندی افتاد به کسی فحش نده
من با صحبتهای میکرو سیستم موافقم /
البته اشکال از پاور نیست ! بهادر خان هم چه پیشنهادی داد ! برای این سیستم 850 وات بندازه حتما برای سیستمهای قویتر باید 1500 وات استفاده کرد !
واتها ارائه شده توسط گرین بسیار ارغراق آمیزه .
به این دوست خوبمون پیشنهاد میکنم حتما قبل از دست زدن به سخت افزارشون ، این دو بازی رو از یه شرکت دیگه خریداری و نصب کنند. به شخصه من هم دقیقا همین مشکلات رو با Mirror's Edge داشتم و بازهم جالبتر اینکه دقیقا مثل شما با Crysis به اون سنگینی مشکلی نداشتم . حتی 2 ساعت مدام Crysis رو بازی میکردم اما بعد از مدتی کوتاه بازی کردن با Mirror's Edge ، صفحه ثابت میشد و باید با Task Manager از بازی خارج میشدم. مشکل تا جایی بود که به سخت افزار مشکوک شدم اما پس از نصب نسخه ای دیگر از این بازی مشکلم برطرف شد.
از همه ممنونم
اما نمیدونم گرین چرا این همه دروغ میگه چون خود انویدا زده ماکسیموم توان مصرفی 182 وات اما گرین 230 وات. شایدم گرین از سازنده ی این کارت بیشتر اصلاعات داره ؟؟؟ :1. (38):
در کل میخوام پاور رو عوض کنم شما کدومو پیشنهاد میدید از اینا : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
green GP585B اینم لینکش خیلی تعریف کرده ازش با قیمت 93000toman
اما یک سوال ایا گرین گرون فروشه یا کول مستر ارزون میده
یا شایدم کولر مستر بی کیفیته ؟؟؟
اره دور فن 66 درصد دما مکسیمومی که دیدم 55 بوده چون پشت سر کیسم کولر هست. مشکل از دما نیست.نقل قول:
با سالم مشکلم حل شد . اما نه از پاور نه سخت افزار دیگه. بیشتر دوستان گفتن پاور ولی من رفتم یک پارو 780b خریدم اما بازم نشد دیگه اعصابم خورد شد و چون قبلا امتحان کرده بودم مشکل از پاور و گرافیک بود و با تعویض پاور درست نشد خواستم کارت گرافیکو خوردش کنم . اینم بگم درایور ویندوز دایریکس و........................ امتحان شده بود نشد. که داشتم توی کنترل پنل انویدا میگشتم کهlet the 3d application رو به use the advanced تعقیر دادم که مشکلم بعد از 2 هفته که کارتو خریده بودم رفع شد فقط الکی 140 تومان دادم پاور.
حالا یکی بگه این چی هست که من تعقیرش دادم ؟؟؟؟
شرکتها سیاست فروش خودشون رو دارند . کولر مستر و در مقام بعدی گرین پاورهای استاندارد و موجود بازار ایران هستند که دارای گارانتی و ساپورت قوی هستند .
این مدل که دوستمون گقتند انتخاب مناسبی هست .
این هم لیست پاورهای موجود کولر مستر شرکت دریا کامپیوتر
دوست عزیز شما هیچ وقت پاور Green با استاندارد SSI EPS V2.3 و Efficiency 84-88% رو با یک پاور Cooler Master با استاندارد ATX 2.01 و Efficiency 70% مقایسه نکن .نقل قول:
همه ویژگی های یک پاور صرفا فقط به توان خروجی اون محدود نمیشه . :1. (26):
پاور های Cooler Master که دارای استاندارد SSI EPS باشند حتی در توان های 500W در حال حاضر قیمتی بالای 110 هزار تومان دارند .
دوست عزیز 585 685 785 885 گرین جزء بهترین پاور های این رنج واتی و قیمتی هستند !نقل قول:
ارسالی توسط evrin1941 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از همه ممنونم
اما نمیدونم گرین چرا این همه دروغ میگه چون خود انویدا زده ماکسیموم توان مصرفی 182 وات اما گرین 230 وات. شایدم گرین از سازنده ی این کارت بیشتر اصلاعات داره ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در کل میخوام پاور رو عوض کنم شما کدومو پیشنهاد میدید از اینا : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
green GP585B اینم لینکش خیلی تعریف کرده ازش با قیمت 93000toman
اما یک سوال ایا گرین گرون فروشه یا کول مستر ارزون میده
یا شایدم کولر مستر بی کیفیته ؟؟؟
سیستم این سری جدید پیشرفته هست ، وقتی CPU شماا 10 آمپر از ریل 1 میکشه 10 آمپر باقی مونده از ریل 1 واسه پاور 585 اضافه میشه به ریل 2 .
ولی بر عکس امکان نداره یعنی اگر CPU شما 21 آمپر نیاز داشته باشد باید مدل قوی ترش رو بخری مثل 685 یا 785 یا 885 که 30 آمپر در ریل 1 داره ! ( CPU ای که 135 وات مصرف کنه مثل QX9770 نهایتا 12 آمپر نیاز داره )
این 4 مدل از Seven Team هست نه گرین ( و 550 ، 650 ، 750 ، 850 هستند و گرین فقط OEM هست ) طراحیشون به صورت زیره :
Rail +12 1 : Used For 8/4 - Pin EATX
Rail +12 2 : Used For Another OutPut Connector's ( Fixed And Modular ) a
در این نوع طراحی جدید فقط محدودیت توان خروجی در شاخه 12 ولت 1 هست . ولی شاخه 12 ولت 2 قادر است تا کسر میزان توان مصرفی خود رو از شاخه 12 ولت 1 به اندازه حداکثر قدرت مجموع شاخه ها تامین کند .
این طراحی باعث شده تا کارت گرافیک های پر مصرف جدید قادر به تامین آمپراژ خود از شاخه 12 ولت 2 باشند ( مثلا اگر سیستم شما CPU ای داشته باشد که 8 آمپر مصرف کند و کارت گرافیک شما 35 آمپر با استفاده از یک پاور 585 گرین میتونید به راحتی با سیستم خود کار کنید بدون اینکه مشکلی بوجود بیاد ولی اگر پاور 580 باشه مشکلات متعددی گریبان گیرتان میشود !! ).
:give_rose: