پاسخ: مشکل در نمایش تصویر بر روی مانیتور
نقل قول:
اگر درایور پک نصب کرده باشید باید دوباره ویندوز نصب کنی .
با کلیک راست روی دسکتاپ . گرینه مربوط به ورود به تنظیمات گرافیک اینتل هست .
داخل نرم افزار تنظیمات شامل تنظیم صفحه وجود دارد .
ممنونم منظورتون از درایور پک چی هست؟
من قبلا درایوری که توی سی دی مادربرد بود رو نصب کردم ولی فایده نداشت و بعداش درایوری که شما معرفی کردید رو نصب کردم ولی باز تاثیری نداشت!
نقل قول:
ممنونم منظورتون از درایور پک چی هست؟
من قبلا درایوری که توی سی دی مادربرد بود رو نصب کردم ولی فایده نداشت و بعداش درایوری که شما معرفی کردید رو نصب کردم ولی باز تاثیری نداشت!
درایور پک یا اتو درایور . درایور را اشتباه نصب میکنند .
تنظیمات اینتل از استارت منو و کلیک راست برای تنظیم رزولشن و ... قابل دسترسی است .
نقل قول:
درایور پک یا اتو درایور . درایور را اشتباه نصب میکنند .
تنظیمات اینتل از استارت منو و کلیک راست برای تنظیم رزولشن و ... قابل دسترسی است .
ممنونم: یک سوال فنی : من یک کارت گرافیک 1 گیگ ddr2 دارم بنظرتون به این مادربرد جدید میخوره؟ یعنی هم خوانی داره؟
سپاس
نقل قول:
ممنونم: یک سوال فنی : من یک کارت گرافیک 1 گیگ ddr2 دارم بنظرتون به این مادربرد جدید میخوره؟ یعنی هم خوانی داره؟
سپاس
خیلی ضعیف تر از گرافیک فعلی هست . حداقل نیاز به جیفورس 630 یا 730 دارید که من 1030 رو پیشنهاد میکنم .
نقل قول:
خیلی ضعیف تر از گرافیک فعلی هست . حداقل نیاز به جیفورس 630 یا 730 دارید که من 1030 رو پیشنهاد میکنم .
ممنونم: پس کارت گرافیک ddr2 روی مادربرد های جدید نصب میشه؟ درسته؟
نقل قول:
ممنونم: پس کارت گرافیک ddr2 روی مادربرد های جدید نصب میشه؟ درسته؟
اگر pcie باشه کارت گرافیک بله نصب میشه .
نقل قول:
اگر pcie باشه کارت گرافیک بله نصب میشه .
ممنونم: راستی لطف می کنید یک سایت معتبر برای دانلود ویندوز 10 : 64 بیتی معرفی کنید : یک ویندوز از سایت سافت 98 دانلود کردم ولی نمیدانم چرا روی هارد نصب نمیشه ! موقع نصب میپره میاد بیرون!
سپاس
نقل قول:
ممنونم: راستی لطف می کنید یک سایت معتبر برای دانلود ویندوز 10 : 64 بیتی معرفی کنید : یک ویندوز از سایت سافت 98 دانلود کردم ولی نمیدانم چرا روی هارد نصب نمیشه ! موقع نصب میپره میاد بیرون!
سپاس
چه نسخه ای دانلود کردید ؟
همون سافت 98 ویندوزهاش اوکیه
نقل قول:
چه نسخه ای دانلود کردید ؟
همون سافت 98 ویندوزهاش اوکیه
نسخه 64 بیتی ( 20H2 Build 19042.867 )
نقل قول:
نسخه 64 بیتی ( 20H2 Build 19042.867 )
این ویندوز مشکلی نداره . دقیق کجا مشکل دارید . شاید تو ساخت فلش بوت مشکل دارید .