Admiral_Hunter (25-04-19)
سلام
تا دیشب کامپیوترم مشکلی نداشت که یکدفعه بلو اسکرین داد چند بار هم ریست شد ، ویندوز و عوض کردم همه چی اوکی هست جز زمانیکه میخوام اخرین نسخه انویدیا رو نصب کنم دوباره بلواسکرین میده بارها تست کردم مشکل پابرجاست.
کد روی مادربرد X99 giga هم AA هستش
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
Admiral_Hunter (25-04-19)
درایورهای قبلی را با برنامه DDU حذف کنید . دوباره نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید با درایور ما قبل جدید مشکل داری یا نه
CapitanBlack (22-04-19)
ممنون
آیا مرجعی هست که ورژنهای مختلف رو به ترتیب برای دانلود گزاشته باشه ؟ GTX580 ?
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارور بلو اسکرین معمولا سخت افزاریه !
ویندوز من 8.1 بود همین مشکل رو داشتم , هر چی ویندوز عوض کردم حتی گرافیکمم آپدیت کردم بازم نشد !
تا اینکه اسلات رم هامو عوض کردم درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت techpowerup نسخه های درایور را تا 6 یا 7 نسخه قدیمی تر لیست میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CapitanBlack (22-04-19)
انجام شد ، اما مشکل همچنان پابرجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک را خارج کنید پایه های کارت را با پاکن تمیز کنید . جا بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دوباره BLUE اسکرین گرفتی کارتت روی سیستم دیگه تست کن .
CapitanBlack (22-04-19)
این کار و انجام میدم اما امکان داره به رم هم مرتبط باشه ؟
والا این حدس وگمان شما با محتویات و توضیحات پست اول شما همخوان نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم بر اساس توضیحات شما نتیجه گیری میکنم . به عالم غیب هم دسترسی ندارم که بفهمم بدون توضیحات درست ایراد از کدام قطعه است .
بلو اسکرین رم در فواصل سریعتر رخ میده
شما بردت اگر اسلات PCIE دیگه ایی هم داره تست کن
بهترین کار تست گرافیکت روی سیستم دیگه است
اگر سالم بود
میشه روی قطعات دیگه شک کرد .
همچنین با BLUE SCREEN VIEWER ببین اخرین بلواسکرین توضیحات چیه
20190422_221024.jpg20190422_221024.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks