پاسخ: مشکل در نصب آپدیت گرافیک amd
نقل قول:
دوستان شرمنده
رفتم تولینک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو
دانلود ونصب کردم ولی هنوزم انگار نه انگار که نصب شده وتو کنترل سنتر زده not available
دوست عزیز یکبار با برنامه CCLEANER رجیستری رو REPAIR کنید و دوباره کارهایی که گفتم رو انجام دهید .
سلام دوست خوبم .
مدل لپ تابتون رو میگین بهمون ؟!
نقل قول:
سلام دوست خوبم .
مدل لپ تابتون رو میگین بهمون ؟!
سلام
hp probook 4540s
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوست عزیز یکبار با برنامه CCLEANER رجیستری رو REPAIR کنید و دوباره کارهایی که گفتم رو انجام دهید .
همونطوری هستش
عزیز آخرین نسخه درایور پردازنده گرافیکی مجتمع اینتل رو نصب کردید ؟!
از زمانی که نسل پردازنده های جدید اینتل که پردازنده مجتمع گرافیکی داشتن عرضه شدند و بر روی لپ تاب ها هم این پردازنده ها نصب شدند یک وابستگی بین این پردازنده مجتمع و کارت گرافیکی اصلی وجود داره که اگر اون درایور اینتل نصب نباشه برای نصب درایور کارت گرافیکی مستقل هم اشکال پیش میاد . این قضیه هم در لپ تاپ هایی که کارت گرافیکی مستقلشون انویدیا و هم AMD هست وجود داره !
نقل قول:
عزیز آخرین نسخه درایور پردازنده گرافیکی مجتمع اینتل رو نصب کردید ؟!
از زمانی که نسل پردازنده های جدید اینتل که پردازنده مجتمع گرافیکی داشتن عرضه شدند و بر روی لپ تاب ها هم این پردازنده ها نصب شدند یک وابستگی بین این پردازنده مجتمع و کارت گرافیکی اصلی وجود داره که اگر اون درایور اینتل نصب نباشه برای نصب درایور کارت گرافیکی مستقل هم اشکال پیش میاد . این قضیه هم در لپ تاپ هایی که کارت گرافیکی مستقلشون انویدیا و هم AMD هست وجود داره !
آقا دمت گرم مشکلم حل شد
الان گرافیک اینتل رو دیگه نباید پاک کنم؟
نقل قول:
آقا دمت گرم مشکلم حل شد
الان گرافیک اینتل رو دیگه نباید پاک کنم؟
نه عزیز دل ! عرض کردم در این سری لپ تاب ها بین دو درایور وابستگی وجود داره !