آره واقعا اگه اينطور باشه ... ارزش تعمير نداره ... ميتوني يه f700p دست دوم بگيري با كيفيت عالي به قيمت 70 تا 80
Printable View
آره واقعا اگه اينطور باشه ... ارزش تعمير نداره ... ميتوني يه f700p دست دوم بگيري با كيفيت عالي به قيمت 70 تا 80
بهادر جان من خودم این مانیتور را داشتم و بعد از 4 سال کار کردن این طوری شد . میخواستم ببرمش تعمیر که گفتند ارزش نداره و مجبور شدم تعویضش کنم . :1. (28):
ای بابا چقدر دوستان امیدوارم کردن :wink:
خوب اگر این طور باشه باید یکی 2ماه صبر کنم چون ارزش نداره بخوام پول بدم برای یه مانیتور دست دوم بعد دوباره بخوام نو بخرم
صبر میکنم مشکل مالی حل بشه تا یه LCD بخرم.
ممنون از همه دوستان خوبی که وقت گذاشتن و راهنماییم کردن :1. (21):
End Of Discussion:give_rose:
دست دوم 17 اينچ رو ميشه با 40 تومن هم تهيه كردنقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون كه آره ... من منظورم f700p بود ... نه مدل ديگه اي ...نقل قول:
دوستان عزیز متاسفانه دوست خوبم این مانیتور که از سال 80 در کنار من بود دیروز به لقاح الله پیوست.
مراسم ختم هم نداریم:1. (38):
خواهرم پشت سیستم بوده تعریف میکنه یه نوار مشکلی وسط صفحه رو گرفته و آروم آروم صفحه جمع شده و دود خاکستری رنگی از پشتش بیرون اومده و تموم کرد :1. (28):
سعی کن یک lcd بگیری . AOC هم خوش قیمت و هم کیفیت خوبی دارد . یکسری به سایت مادیران بزن .
این خبر زیاد هم بد نیست :lol:نقل قول:
چون نشون میده بر خلاف تصور قبلی مشکل از لامپ نبوده
موفق باشید
درباره این سری از مانیتور ها یکم برام توضیح میدی؟نقل قول:
دوستم یه LG 22 Full HD گرفته اما وقتی سایت ها یا وبلاگ ها رو باز میکنه همه عکسهاشون کیفیت پایینی دارن اما در مورد فیلم و بازی اینجوری نیست
آره خوب بی مانیتور شدن زیاد هم بد نیست حداقل درست و حسابی درسهای دانشگاه رو مطالعه کردم:yes:نقل قول:
با آقا بهادر موافقم AOC از نظر قیمت خوبه الان من ال ای دیش رو دارم 245 گرفتم فوق العاده کیفیت تصویرش بالاست !